Biblioteca ortodoxă

 
+++ Rugăciune puternică pentru momentele grele ale vieţii PDF Imprimare
Rugăciuni
Rugăciune puternică pentru momentele grele ale vieţii.

O, Dumnezeule Mare, mântuieşte-mă de toate relele; o, Dumnezeule Mare, care ai hărăzit mângâiere tuturor Sfinţilor, hărăzeşte-mi-o şi mie, care ajuţi şi sprijini toate lucrările, ajută-mă şi sprijină-mă în toate nevoile, scapă-mă de toate primejdiile, de toţi duşmanii văzuţi şi nevăzuţi.
În numele Tatălui care a creeat lumea, în numele Fiului care a răscumparat-o, în numele Sfântului Duh care a împlinit legea în toată a ei desăvârşire.
Binecuvântarea lui Dumnezeu Tatăl care cu cuvântul a zidit lumea, să fie pururea cu mine ......!
Binecuvântarea Domnului Isus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, să fie pururea cu mine.....!
Binecuvântarea Sfântului Duh cu cele mai scumpe daruri ale Sale, să fie pururea cu mine ... !
Doamne, norii grei ai nenorocirilor şi ai supărarilor se abat asupra capului meu şi întristările sfâşietoare mă copleşesc, dar mă mângăi că Tu mă iubeşti şi această încredinţare mă încurajează. Plin(ă) de nadejde în dragostea şi bunătatea Ta, nu voi lăsa să mă biruiască împotrivirile soartei, ci mă voi lupta cu curaj, căci numai cu ajutorul Tău voi reuşi.
La tine, dar Preabunule Doamne, alerg şi mă rog: vino grabnic şi mă mântuie cu puterea Ta, cu mila Ta, precum ai mântuit şi pe Petru cel ce venea pe apă; întinde-mi mâna ca şi lui şi mai presus Doamne dă-mi sănătate şi..........(se spune o singură dorinţă).
Doamne, ai milă şi nu zăbovi şi primeşte cu bunătatea Ta rugaciunea mea ce o fac către Tine, apără-mă cu Harul Tău şi ajută-mă sa fiu statornic în angajamentul ce-l iau faţă de Tine: de a da o bucată de pâine la săraci şi de a mă ruga pentru cei aflaţi în primejdii sau suferinţă şi pentru mântuirea tuturor oamenilor.
Trimite Doamne binecuvantarea Ta peste duşmanii mei cunoscuţi....(se spune numele) şi necunoscuţi şi iîdreaptă-i cu gânduri bune spre mine şi spre toţi ai casei mele.
Tu Doamne, doreşti ca omul să trăiască în unire şi dragoste pe pământ.
Fă-i şi pe cei ce mă asupresc, mă urăsc, mă chinuiesc, ma năpăstuiesc, mă descurajează, ma desconsideră, să cunoască milostivirea Ta şi luminează-le Tu , Doamne, inima lor şi fă-o primitoare de dragoste, ca să trăim în deplină unire, cu inima curată şi ne iartă nouă greşelile, precum iertăm celor ce ne greşesc noua. AMIN!


Add this to your website
 


Alte articole:


Comentarii  

 
+1 #128 paviliuc 29-06-2014 23:24
Ionut se roaga Bunului Dumnezeu pentru reusita la examen! ISUSE SFÂNT luminează-mi mintea si fii cu mine!
Citat
 
 
+1 #127 SimonaM 26-06-2014 14:30
Nu ma lasa Doamne!!! Fii cu mine si ajuta ma, sustine-ma, protejeaza-ma, da-mi putere, detasare si fii alaturea de mine mereu. Amin!!!
Citat
 
 
0 #126 lavinia p 17-06-2014 21:36
Te rog Doamne sa ma ajuti, nu am alt ajutor si alta scapare in afara de tine, ajuta-ma sa ma vindec, ajuta-ma, te rog din suflet sa nu ma lasi, imi este tare frica si stiu ca nu merit dar te rog sa-ti intorci fata si la mine, intinde-mi mana ta de ajutor, nu ma lasa sa ma cuprinda disperarea.Amin.
Citat
 
 
+1 #125 Maria l marcu 27-05-2014 13:30
Te rog Doamne ajuta -ma sa reusesc pe acest drum pe care am pornit .Ajuta-mi te rog copilul sa se adapteze la noua viata care am inceput-o Cu milostenie a ta pacatoasa
Citat
 
 
+6 #124 turisticdi 02-05-2014 20:55
o rugaciune foarte buna care intradevar ajuta in momentele grele
Citat
 
 
+6 #123 turisticdi 02-05-2014 20:54
O rugaciune foarte buna care ajuta in momentele grele
Citat
 
 
+5 #122 Ade 28-04-2014 20:24
:-)
Citat
 
 
+2 #121 Carmen 18-04-2014 10:49
Doamne , am nevoie de ajutoru Tau ! Nu ma mai pot descurca pe acest Pamant . In Romania nu mai sunt locuri de munca ! Fa in asa fel incat sa gasim toti romanii la noi acasa locuri de munca ! Si sa-mi gasesc si eu locul meu ! Si sa fie pace !
Citat
 
 
+3 #120 Mara C 16-04-2014 07:00
Sa se implineasca voia Ta,Doamne ! Binecuvanteaza Casa in care locuim,sa fie intelegere si spor. Si pentru cei ce locuim in casa noastra, cei ce intra in casa, da-ne Doamne, dragoste,intele gere,liniste sufleteasca,bun atate,iertare,g anduri,vorbe si fapte bune , unii pentru altii, in veci. Amin.
Citat
 
 
+2 #119 Ovidiu iulian 13-04-2014 19:23
Doamne-ajută pe toti cei ce iti striga numele si au putina bunătate in ei ajuta Doamne pe copiii ca ei sunt nevinovați si nu ne da noua dupa putina credință a noastră ci după mila ta ne ajuta și ne îndreaptă pe calea ta. Doamne-ajută - ma si pe mine care sunt mai păcătos ca toti si ți-am greșit in fiecare clipa a vieții mele si dami ceea ce iti cer din tot sufletul meu și cu tot sufletul meu amarat 8) . Amin
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

 
Calendar


 
 

Ultimile articole
 Descarcă în formatul preferat.
    

 
 

 
Православие.Ru  Filme Ortodoxe
Logos.md  Frumoasa.md
Teologie.net  Teologie.md
Biblioteca ortodoxa digitala VIOSTIL  Personalitati basarabene
Biserica Ortodoxa din Moldova