Biblioteca ortodoxă

 
+++ Rugăciune puternică pentru momentele grele ale vieţii PDF Imprimare
Rugăciuni
Rugăciune puternică pentru momentele grele ale vieţii.

O, Dumnezeule Mare, mântuieşte-mă de toate relele; o, Dumnezeule Mare, care ai hărăzit mângâiere tuturor Sfinţilor, hărăzeşte-mi-o şi mie, care ajuţi şi sprijini toate lucrările, ajută-mă şi sprijină-mă în toate nevoile, scapă-mă de toate primejdiile, de toţi duşmanii văzuţi şi nevăzuţi.
În numele Tatălui care a creeat lumea, în numele Fiului care a răscumparat-o, în numele Sfântului Duh care a împlinit legea în toată a ei desăvârşire.
Binecuvântarea lui Dumnezeu Tatăl care cu cuvântul a zidit lumea, să fie pururea cu mine ......!
Binecuvântarea Domnului Isus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, să fie pururea cu mine.....!
Binecuvântarea Sfântului Duh cu cele mai scumpe daruri ale Sale, să fie pururea cu mine ... !
Doamne, norii grei ai nenorocirilor şi ai supărarilor se abat asupra capului meu şi întristările sfâşietoare mă copleşesc, dar mă mângăi că Tu mă iubeşti şi această încredinţare mă încurajează. Plin(ă) de nadejde în dragostea şi bunătatea Ta, nu voi lăsa să mă biruiască împotrivirile soartei, ci mă voi lupta cu curaj, căci numai cu ajutorul Tău voi reuşi.
La tine, dar Preabunule Doamne, alerg şi mă rog: vino grabnic şi mă mântuie cu puterea Ta, cu mila Ta, precum ai mântuit şi pe Petru cel ce venea pe apă; întinde-mi mâna ca şi lui şi mai presus Doamne dă-mi sănătate şi..........(se spune o singură dorinţă).
Doamne, ai milă şi nu zăbovi şi primeşte cu bunătatea Ta rugaciunea mea ce o fac către Tine, apără-mă cu Harul Tău şi ajută-mă sa fiu statornic în angajamentul ce-l iau faţă de Tine: de a da o bucată de pâine la săraci şi de a mă ruga pentru cei aflaţi în primejdii sau suferinţă şi pentru mântuirea tuturor oamenilor.
Trimite Doamne binecuvantarea Ta peste duşmanii mei cunoscuţi....(se spune numele) şi necunoscuţi şi iîdreaptă-i cu gânduri bune spre mine şi spre toţi ai casei mele.
Tu Doamne, doreşti ca omul să trăiască în unire şi dragoste pe pământ.
Fă-i şi pe cei ce mă asupresc, mă urăsc, mă chinuiesc, ma năpăstuiesc, mă descurajează, ma desconsideră, să cunoască milostivirea Ta şi luminează-le Tu , Doamne, inima lor şi fă-o primitoare de dragoste, ca să trăim în deplină unire, cu inima curată şi ne iartă nouă greşelile, precum iertăm celor ce ne greşesc noua. AMIN!


Add this to your website
 


Alte articole:


Comentarii  

 
+1 #135 NICOLETA G 20-09-2014 18:24
RUGA PENTRU INTELEGERE SI SPOR LA TOATE Binecuvinteaza Doamne familia noastra. Da ne sanatate,binecu vinteza casa noastra si revarsa te rugam binecuvintarile tale asupra noastra. Da ne te rog spor in toate si fereste ne de vrajmasi, de blesteme si de cei ce ne vor raul. Te rog pazeste ne sa nu se mai bucure alti de rodul mainilor noastre si pazeste ne tu de toti cei ce vor sa profite de noi. Amin
Citat
 
 
0 #134 raluca carol 18-09-2014 07:49
Doamne iartama de pacatuiesc cugindul si fapta , da mi putere, sanatate , bunatate de a munci, sa mi scap familia de datorii si probleme, de a fi alaturi de familia mea iti multumesc pentru fiecsre clipa ca imi esti alaturi atit mie cit si familiei
Citat
 
 
0 #133 Ruslan Sirbu 02-09-2014 11:40
Frumoasa rugaciune domnul sa va bine cuvinteze
Citat
 
 
0 #132 helen 13-08-2014 09:56
Binecuvinteaza Doamne familia noastra. Da ne sanatate,binecu vinteza casa noastra si revarsa te rugam binecuvintarile tale asupra noastra. Da ne te rog spor in toate si fereste ne de vrajmasi, de blesteme si de cei ce ne vor raul. Te rog pazeste ne sa nu se mai bucure alti de rodul mainilor noastre si pazeste ne tu de toti cei ce vor sa profite de noi. Amin
Citat
 
 
+1 #131 LIVIOARA 12-08-2014 19:13
Iti multumesc doamne de ajutorul dat mie si familiei mele. Nu ma lasa doamne fara ajutorul tau. Auzi rugaciunile mele si ajuta-mi sa se indeplineasca.Te rog doamne pentru copii mei ajuta-i sa fie bine la serviciu lor, pe nepotii mei ajuta-i sa fie sanatosi, ajuta-i sa poata invata, da-le doamne minte si intelepciune. Amin !
Citat
 
 
0 #130 Daniel Florin 10-08-2014 19:18
Doamne Iisuse Hrisotase pentru rugaciunile preacuratei Maici tale si ale tuturor Sfintilor Miluiestene si ne Mantuieste pe noi pacatosi... Ai grija de noi fetita mea iubita mea... si ajuta-ma sa ies din necaz
Citat
 
 
0 #129 marianammm 28-07-2014 12:08
Multumesc Tie, Doamne, Maicutei Domnului si Sf Ierarh Nectarie pt cat m.ati ajutat in viata, desi poate nu mereu am fost demna de ajutor. Ma rog ca fetita mea ioana sa fie sanatoasa, sa aiba o viata lunga si sa fie ferita de boli si necazuri si accidente, sotul meu si cu mine sa im sanatosi sa ne crestem fetita si taticul meu sa apuce sa isi vada stranepotii si mamica mea sa fie sanatoasa multi ani .
Citat
 
 
+2 #128 paviliuc 29-06-2014 23:24
Ionut se roaga Bunului Dumnezeu pentru reusita la examen! ISUSE SFÂNT luminează-mi mintea si fii cu mine!
Citat
 
 
+2 #127 SimonaM 26-06-2014 14:30
Nu ma lasa Doamne!!! Fii cu mine si ajuta ma, sustine-ma, protejeaza-ma, da-mi putere, detasare si fii alaturea de mine mereu. Amin!!!
Citat
 
 
+2 #126 lavinia p 17-06-2014 21:36
Te rog Doamne sa ma ajuti, nu am alt ajutor si alta scapare in afara de tine, ajuta-ma sa ma vindec, ajuta-ma, te rog din suflet sa nu ma lasi, imi este tare frica si stiu ca nu merit dar te rog sa-ti intorci fata si la mine, intinde-mi mana ta de ajutor, nu ma lasa sa ma cuprinda disperarea.Amin.
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

 
Calendar


 
 

Ultimile articole
 Descarcă în formatul preferat.
    

 
 

 
Православие.Ru  Filme Ortodoxe
Logos.md  Frumoasa.md
Teologie.net  Teologie.md
Biblioteca ortodoxa digitala VIOSTIL  Personalitati basarabene
Biserica Ortodoxa din Moldova