Biblioteca ortodoxă

 
+++ Rugăciune puternică pentru momentele grele ale vieţii PDF Imprimare
Rugăciune puternică pentru momentele grele ale vieţii.

O, Dumnezeule Mare, mântuieşte-mă de toate relele; o, Dumnezeule Mare, care ai hărăzit mângâiere tuturor Sfinţilor, hărăzeşte-mi-o şi mie, care ajuţi şi sprijini toate lucrările, ajută-mă şi sprijină-mă în toate nevoile, scapă-mă de toate primejdiile, de toţi duşmanii văzuţi şi nevăzuţi.
În numele Tatălui care a creeat lumea, în numele Fiului care a răscumparat-o, în numele Sfântului Duh care a împlinit legea în toată a ei desăvârşire.
Binecuvântarea lui Dumnezeu Tatăl care cu cuvântul a zidit lumea, să fie pururea cu mine ......!
Binecuvântarea Domnului Isus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, să fie pururea cu mine.....!
Binecuvântarea Sfântului Duh cu cele mai scumpe daruri ale Sale, să fie pururea cu mine ... !
Doamne, norii grei ai nenorocirilor şi ai supărarilor se abat asupra capului meu şi întristările sfâşietoare mă copleşesc, dar mă mângăi că Tu mă iubeşti şi această încredinţare mă încurajează. Plin(ă) de nadejde în dragostea şi bunătatea Ta, nu voi lăsa să mă biruiască împotrivirile soartei, ci mă voi lupta cu curaj, căci numai cu ajutorul Tău voi reuşi.
La tine, dar Preabunule Doamne, alerg şi mă rog: vino grabnic şi mă mântuie cu puterea Ta, cu mila Ta, precum ai mântuit şi pe Petru cel ce venea pe apă; întinde-mi mâna ca şi lui şi mai presus Doamne dă-mi sănătate şi..........(se spune o singură dorinţă).
Doamne, ai milă şi nu zăbovi şi primeşte cu bunătatea Ta rugaciunea mea ce o fac către Tine, apără-mă cu Harul Tău şi ajută-mă sa fiu statornic în angajamentul ce-l iau faţă de Tine: de a da o bucată de pâine la săraci şi de a mă ruga pentru cei aflaţi în primejdii sau suferinţă şi pentru mântuirea tuturor oamenilor.
Trimite Doamne binecuvantarea Ta peste duşmanii mei cunoscuţi....(se spune numele) şi necunoscuţi şi iîdreaptă-i cu gânduri bune spre mine şi spre toţi ai casei mele.
Tu Doamne, doreşti ca omul să trăiască în unire şi dragoste pe pământ.
Fă-i şi pe cei ce mă asupresc, mă urăsc, mă chinuiesc, ma năpăstuiesc, mă descurajează, ma desconsideră, să cunoască milostivirea Ta şi luminează-le Tu , Doamne, inima lor şi fă-o primitoare de dragoste, ca să trăim în deplină unire, cu inima curată şi ne iartă nouă greşelile, precum iertăm celor ce ne greşesc noua. AMIN!


Add this to your website
 


Alte articole:


Comentarii  

 
+2 #159 Evgheni 30-07-2015 00:03
iti multumesc tata cerescsi pamintesc ca ai grija de noi, ca ne iubesti si ne arati mereu calea coreacta, care duce spre bine si adevar.
Citat
 
 
+2 #158 Nicoleta-Mariana 05-07-2015 23:01
Iti multumesc Tata ceresc ca intotdeauna ai fost alaturi de mine su te rog sa nu ma parasesti niciodata! Apara-ma de rele, necazuri, farmece, blesteme, boli si de vrajmasi vazuti sau nevazuti! Amin!
Citat
 
 
+1 #157 Viorel 12-06-2015 13:19
Ajuta-ne Doamne, pre noi pacatosii si ajuta-ne bunule Isuse Hristoase sa trecem peste greutati, sa ne ingrijim si sa stam aproape de familiile noastre. Fara tine Doamne, nu este speranta, nu este lumina si nu este adevar.
Viata noastra este in mainile tale Isuse Domnul nostru!!!
Citat
 
 
0 #156 Traiannn 10-06-2015 08:27
Doamne , Binecuvântează toti oamenii, da-ne putere si speranta. AMIN
Citat
 
 
+1 #155 Raduelenaion 05-06-2015 15:15
Doamne Isuse Hristoase ajutâne si iti mulțumim de tot ce ne dai arătând calea buna si nu ne lasă pe noi in greutăți Amin iti mulțumim părinte Arsenie bocanci de minunile făcute si te rugam ajutâne si pe noi sa trecem peste greutățile ce le avem iti mulțumim
Citat
 
 
+1 #154 ALEXA LOREDANA 12-05-2015 18:47
ELENA LOREDANA SE ROAGA PENTRU SANATATE,SPOR,I ERTARE PACATE,DEZLEGAR E CUNUNII,SUCCES LA LOCUL ACTUAL DE MUNCA,LUMINAREA MINTII ROBILOR DOMNULUI CONSTANTIN-RAZVAN,MIRCEA.CONSTANTIN,MIHA I-CRISTIAN,ELENA, CASATORIE CU CEL SORTIT,
Citat
 
 
+3 #153 andres 11-04-2015 21:42
Citez pe Luminita Mocanu:
Doamne Isuse Cristoase fiul lui Dumnezeu,miluie ște.ma pe mine păcătoasa. Ajuta.ma Doamne si fii alaturi de mine in tot ceasul,da.mi sănătate ,liniste,soarta si căsătorie.
si multa sanatate
Citat
 
 
+4 #152 Andrei Cosmin 10-03-2015 15:52
Doamne Iisus Hristos ajuta-ne pe noi toti in toate novoiile noastre, Aceasta rugaciune are foarte mare putere, O alta rugaciune puternica este rugaciunea Sf.Marta , nu va opriti din rugaciune !!!
Citat
 
 
+8 #151 ala.munteanu 10-03-2015 13:43
Multumesc Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, ceia ce esti plina de Dar, Marie, Domnul este cu Tine, Binecuvintata esti Tu intre femei shi Binecuvintat este Rodul pintecelui tau, ca ai Nascut pe Minuitorul sufletelor noastre....Multumesc pentru toate.
Citat
 
 
+1 #150 Andrei Cosmin 04-03-2015 20:52
Doamne binecuvanteaza-ne pe noi toti !!! O rugaciune foarte folositoare este cea a SF.Marta !!!
Citat
 
 
+3 #149 gyongyi 02-03-2015 16:29
Doamne ajutane,vreau sa va spun de sf.fecioara din juquila,este o rugaciune foarte puternica o gasiti pe net.
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

 
Calendar


 

Ultimile articole
 Descarcă în formatul preferat.
    

 
 

 
Православие.Ru  Filme Ortodoxe
Logos.md  Frumoasa.md
Teologie.net  Teologie.md
Biblioteca ortodoxa digitala VIOSTIL  Personalitati basarabene
Biserica Ortodoxa din Moldova