Biblioteca ortodoxă

 
+++ Rugăciune puternică pentru momentele grele ale vieţii PDF Imprimare
Rugăciuni
Rugăciune puternică pentru momentele grele ale vieţii.

O, Dumnezeule Mare, mântuieşte-mă de toate relele; o, Dumnezeule Mare, care ai hărăzit mângâiere tuturor Sfinţilor, hărăzeşte-mi-o şi mie, care ajuţi şi sprijini toate lucrările, ajută-mă şi sprijină-mă în toate nevoile, scapă-mă de toate primejdiile, de toţi duşmanii văzuţi şi nevăzuţi.
În numele Tatălui care a creeat lumea, în numele Fiului care a răscumparat-o, în numele Sfântului Duh care a împlinit legea în toată a ei desăvârşire.
Binecuvântarea lui Dumnezeu Tatăl care cu cuvântul a zidit lumea, să fie pururea cu mine ......!
Binecuvântarea Domnului Isus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, să fie pururea cu mine.....!
Binecuvântarea Sfântului Duh cu cele mai scumpe daruri ale Sale, să fie pururea cu mine ... !
Doamne, norii grei ai nenorocirilor şi ai supărarilor se abat asupra capului meu şi întristările sfâşietoare mă copleşesc, dar mă mângăi că Tu mă iubeşti şi această încredinţare mă încurajează. Plin(ă) de nadejde în dragostea şi bunătatea Ta, nu voi lăsa să mă biruiască împotrivirile soartei, ci mă voi lupta cu curaj, căci numai cu ajutorul Tău voi reuşi.
La tine, dar Preabunule Doamne, alerg şi mă rog: vino grabnic şi mă mântuie cu puterea Ta, cu mila Ta, precum ai mântuit şi pe Petru cel ce venea pe apă; întinde-mi mâna ca şi lui şi mai presus Doamne dă-mi sănătate şi..........(se spune o singură dorinţă).
Doamne, ai milă şi nu zăbovi şi primeşte cu bunătatea Ta rugaciunea mea ce o fac către Tine, apără-mă cu Harul Tău şi ajută-mă sa fiu statornic în angajamentul ce-l iau faţă de Tine: de a da o bucată de pâine la săraci şi de a mă ruga pentru cei aflaţi în primejdii sau suferinţă şi pentru mântuirea tuturor oamenilor.
Trimite Doamne binecuvantarea Ta peste duşmanii mei cunoscuţi....(se spune numele) şi necunoscuţi şi iîdreaptă-i cu gânduri bune spre mine şi spre toţi ai casei mele.
Tu Doamne, doreşti ca omul să trăiască în unire şi dragoste pe pământ.
Fă-i şi pe cei ce mă asupresc, mă urăsc, mă chinuiesc, ma năpăstuiesc, mă descurajează, ma desconsideră, să cunoască milostivirea Ta şi luminează-le Tu , Doamne, inima lor şi fă-o primitoare de dragoste, ca să trăim în deplină unire, cu inima curată şi ne iartă nouă greşelile, precum iertăm celor ce ne greşesc noua. AMIN!


Add this to your website
 


Alte articole:


Comentarii  

 
+4 #152 Andrei Cosmin 10-03-2015 15:52
Doamne Iisus Hristos ajuta-ne pe noi toti in toate novoiile noastre, Aceasta rugaciune are foarte mare putere, O alta rugaciune puternica este rugaciunea Sf.Marta , nu va opriti din rugaciune !!!
Citat
 
 
+2 #151 ala.munteanu 10-03-2015 13:43
Multumesc Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, ceia ce esti plina de Dar, Marie, Domnul este cu Tine, Binecuvintata esti Tu intre femei shi Binecuvintat este Rodul pintecelui tau, ca ai Nascut pe Minuitorul sufletelor noastre....Multumesc pentru toate.
Citat
 
 
+1 #150 Andrei Cosmin 04-03-2015 20:52
Doamne binecuvanteaza-ne pe noi toti !!! O rugaciune foarte folositoare este cea a SF.Marta !!!
Citat
 
 
-1 #149 gyongyi 02-03-2015 16:29
Doamne ajutane,vreau sa va spun de sf.fecioara din juquila,este o rugaciune foarte puternica o gasiti pe net.
Citat
 
 
+2 #148 Luminita Mocanu 24-02-2015 20:17
Doamne Isuse Cristoase fiul lui Dumnezeu,miluie ște.ma pe mine păcătoasa. Ajuta.ma Doamne si fii alaturi de mine in tot ceasul,da.mi sănătate ,liniste,soarta si căsătorie.
Citat
 
 
-1 #147 maria-magdalena 13-02-2015 09:19
Dooamne ajutama sa fiu sănătoasă si iartami doamne toate păcatele făcute cu voie sau fără de voie ajutama sa scap de omul care vrea sa-mi nenoroceasca familia. Ajutami copilul sa treacă cu bine de examene si sa fie sănătoasă. Amin
Citat
 
 
+1 #146 GabrielaF 25-01-2015 17:56
Doamne ajutane ascultami rugile si sal ajuti pe costel sa plece in germania cu bine
Citat
 
 
-3 #145 Maria0903. 13-01-2015 15:17
Doresc sa-i multumesc Sfintei Marta pentru ajutor si sa-i fac cunoscuta rugaciunea, asa cum am promis.
"Rugaciunea Sf. Marta este o rugaciune foarte puternica care se spune timp de 9 marti. In timpul rugaciunii se aprinde o lumanare de la biserica.Cautati pe net rugaciunea.
Citat
 
 
0 #144 dianadenisa 31-12-2014 03:27
Doamne ajutane pe noi totii din familie aratane doamne calea cea dreapta dane doamne sanatate si gasirea unui locde munca
Citat
 
 
+3 #143 vasile.b 21-12-2014 12:15
Doane dumnezeul meu asculta te rog rugaciujile mele, aparama doamne de necazuri probleme si ori ce este rau in lumea asta, departeazma domne de ispite si pacate, daruiestemi doame linistea sufleteasca de care am nevoie,aparami familia de boli necazuri si probleme.
Da-mi puterea si intelepciunea sa ajut pe cei in necaz si suferinta.
Slavit sa fi tu doamne!
Citat
 
 
+3 #142 criss 24-11-2014 21:22
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu te rog miluieste-ma pe mine pacatoasa,ajuta -ma sa am liniste laservici si indeparteaz-o pe hristina si ceilalti dusmsni stiuti si nestiuti .Amin
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

 
Calendar


 

Ultimile articole
 Descarcă în formatul preferat.
    

 
 

 
Православие.Ru  Filme Ortodoxe
Logos.md  Frumoasa.md
Teologie.net  Teologie.md
Biblioteca ortodoxa digitala VIOSTIL  Personalitati basarabene
Biserica Ortodoxa din Moldova