0
0

Sărut mâna, părinte. Am o întrebare, sunt departe de casă. doresc şi eu ca fiecare tânăr să fac nişte bani şi să vin acasă..Însă sunt mulţi tineri ca nu mai vor supă nişte ani petrecuţi aici. Căci se tem că vor fi lipsiţi te tot ce au aici. Sunt de acord cu ei. Aici poţi să-ţi permiţi mai multe faţă de Molova şi mă tem, să nu gândesc şi eu la fel peste un timp. Totuşi mă gâdnesc nu numai banul aduce fericirea ci mai sunt şi alte valori mai presus de acesta. Cum credeţi d-ră ce ar trebui să fac, ce ar fi mai bine pentru mine şi pentru sufletul meu, căci sunt confuz ultimul timp şi nu prea ştiu ce să fac. Mulţumesc mult, părinte. Sănătate.

  • a întrebat 13 ani ago
  • last edited o săptămână ago
  • You must to post comments
0
0

Frate întru Domnul! Fiecare trebuie să ia aminte la el în parte și să înțeleagă care-i sunt prioritățile în viață, până unde vrea să ajungă și-n ce mod?! Nici străinătatea nu-i ușoară, dar nici iubirea de argint nu se limită la puțin. Sfinții părinți ne învață a ne obișnui cu puținul, pentru a rezista vremurilor grele, de constrângere, prigoană. Trebuie să-ți pui un obiectiv, două și cu ajutorul Domnului, de l-ai atins, să știi a te retrage, pentru a nu fi prea târziu. Credeți-mă, viața modestă păstrează mintea, sufletul mereu treaz, cea fără probleme deseori îl pierde. Nu ascultați de alții, cu toate că tentațiile sunt multe, dar gândiți-vă mai întâi: ceea ce fac eu, ori vreau să fac, îi va fi pe plac Domnului?! Astfel trezindu-vă mereu conștiința și fiind cu luare aminte la voia lui Dumnezeu!

Nu trebuie să fiți confuz, ori în neliniște, ci sârguiți-vă a vă întâlni în gând, rugăciune cu Domnul și el vă va aduce pacea, liniștea și încrederea!

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.