Cum se poate neutraliza o vaccină?
În faţa extraordinarei campanii dezlănţuite de către Guvernul român şi cel din Republica Moldova, sub masca unei preocupări pentru sănătatea populaţiei, se cuvine ca orice om inteligent şi informat să adopte contramăsuri, în vederea păstrării sănătăţii lui şi a familiei sale. Când se vorbeşte despre vaccinarea forţată ca despre fait accompli, e clar cât de dragă le este ăstora ideologia globalistă, care nu permite nici o abatere de la linia impusă de către elitele financiare care încurcă iţele ţărilor. Dacă era vorba numai de bani, puteau s-o lase baltă, căci zecile de milioane de euro au fost deja cheltuite, dar nu? Românii trebuiesc neapărat injectaţi cu substanţele toxice şi cu viruşii re-combinanţi, găsiţi în aceste vaccinuri.
Un lucru puţin cunoscut: ştiaţi că dacă vaccinurile nu sunt date, statul Român plăteşte o amendă către nimeni alţii, decât firmele producătoare?! O asemenea cauză nu se putea strecura în contract doar din prostie? E clar că suntem lucraţi metodic, cu concursul autorităţilor. Cineva ne vrea bolnavi pe viaţă şi incapabili de procreare, idealul acestei aşa-zise elite fiind o Românie cu 15-16 milioane de suflete, care să cumpere toată viaţa lor, medicamente scumpe pentru a controla îngrozitoarele simptome induse de aceste vaccinuri. Banii sunt deci scopul secundar al acestei conspiraţii. Scopul primar este rărirea şi îmbolnăvirea noastră.
Un părinte neinformat îşi distruge copilul
Ideal ar fi ca vaccinurile să nu fie luate. Am descris paşii simpli care trebuiesc urmaţi pentru a evita vaccinarea forţată a copiilor Dvs. la şcoală. Îmi dau seama că nu toată lumea va lua măsuri pro-active şi că mulţi vor reacţiona prin furie neputincioasă la aflarea veştilor rele. Din fericire, mai există o soluţie, care permite neutralizarea vaccinului în proporţie de 100%, cu condiţia ca măsura să fie luată IMEDIAT după vaccinare.
Cum poti neutraliza o vaccinare facută (în cazul vaccinării forţate) vom avea la îndemână un tub cu pastă de argilă, tifon şi bandă autoadezivă. Mergeţi repede la baie dupa injecţie şi întindeţi argila pe locul vaccinului, puneti tifonul şi bandajaţi. Ţineţi pentru 2 ore cel puţin bandajul şi vaccinul va fi absorbit în proporţie de aproape 100% de argilă. Procedura a fost testată pe copii, câini şi pisici fiind eficace cu un procent de aproape 100% fără apariţia de erupţii ale pielii, febră, oboseală.
Pentru siguranţa Dvs. puteţi mai bine acţiona şi cu: Clorură de magneziu, 40 ml soluţie pentru adult şi 25 ml. pentru copii, de 3 ori pe zi, în ziua vaccinării şi apoi ziua următoare. Prepararea soluţiei: 20 grame la 1 litru de apă.
Extract de seminţe de grepfruit: 30 picături în apă, într-un pahar de apă, de 3 ori pe zi, 2-3 zile. Extractul de seminţe de grepfruit împreuna cu argintul coloidal e cel mai puternic antiviral şi antimicotic natural cunoscut. Vitamina C: 2-3 grame pe zi 2-3 zile.
A doua şi a treia procedură ar putea ajuta în scopul prevenirii unei viroze, dar nu e clar cum, în cazul nefericit în care aţi fost deja înţepaţi. Metoda pansamentului cu argilă însă, mi se pare simplă, elegantă şi mai ales eficace, în cazul celor care prin profesia lor, sunt forţaţi să se vaccineze (armată, forţe de ordine, lucrători medicali etc.) Gândesc eu, că şi mai simplu ar fi să vorbiţi ca de la om la om cu cel care efectiv administrează vaccinul. Vă bifează ca procesaţi, iar Dvs. sunteţi cum nu se poate mai fericiţi deasemenea.
Nu închei fără a adăuga că dacă vreţi ca gripa să nu se lipească de Dvs., e nevoie să aveţi un nivel normal al vitaminei D în sânge. Cum se obţine acesta? Simplu: expunându-vă faţa şi mâinile la soare, în timpul toamnei, iernii şi al primăverii, pentru cel puţin 10 minute pe zi. Nu-i aşa că e mai simplu să previi o boală decât să o tratezi? Dacă tot ne găsim timp pentru lucruri nesănătoase, de ce-ar fi greu să facem un efort conştient pentru a ne expune puţintel soarelui binefăcător? Deasemenea, ceapa şi mai ales usturoiul crud cu a sa minunată alicină, nu trebuie să lipsească din dieta Dvs. săptămănală. In vreme ce occidentalii le consumă pe post de condimente, pentru noi, ele sunt vegetale.
Preot Ghenadie Boldişor, de vorbă cu un medic ortodox din România