Farmville creștin, lansat pe Facebook

  Foto: Christian PostDupă succesul nebun înregistrat de simulatorul Farmville dezvoltatorii Facebook ies la înaintare cu un joc asemănător, de data aceasta cu profil creștin.

Jocul Holy Town, lansat la începutul lunii iunie, a reușit deja să strângă 19.000 de Like-uri invitând utilizatorii să simuleze experiența „evanghelizării” prin social media, spune dezvoltatorii.

 

Aplicația, descrisă prin tagline-ul „Îl iubești pe Dumnezeu?” se bazează pe ideea construirii unei biserici, prin adunarea de enoriași. Utilizatorii ăși aleg un avatar din cele patru disponibile, sub care încep să „predice”. Jocul consideră predică folosirea cuvintelor „mântuitor”, „iertare” și „sacrificiu”, de până la cinci ori pe zi. Fiecare utilizator adună puncte și enoriași pe măsură ce predică, putând astfel s își dezvolte biserica. Cu cât biserica este mai mare, cu atât utilizatorul câștigă mai multe punte când predică. Jocul are și opțiunea „Versetul zilei”, pe care utilizatorii îl pot partaja cu ceilalți prieteni.

 

Dezvoltatorul jocului, Maiko Martin (21 ani) a declarat pentru Christian Post că ideea aplicației i-a venit în timpul unei conversații despre Facebook cu mătușa lui. Aceasta s-a arătat entuziasmată la ideea de a oferi o alternativă creștină la jocurile deja existente pe Facebook.

www.semneletimpului.ro