Noua biserică are privilegii exclusive de impozitare și raportare. Serviciul Fiscal al Statelor Unite ale Americii a recunoscut „biserica femeilor vrajitoriei moderne“ formată din lesbiene feministe și le-a oferit beneficii fiscale speciale și raportare contabilă privilegiată, relatează christianpost.

Odată cu primirea statutului oficial, cu sediul în Maryland, biserica feminină a vrăjitoriei moderne se pregătește să dea un nou impuls mișcării feministelor lesbiene. Primul care a denunțat noua biserică a fost Peter Reilly, un renumit auditor specializat în probleme fiscale, pe blogul său pentru ediția Forbes.

„Serviciul fiscal a recunoscut-o drept organizație obstească socială care cade sub incidența articolului 501 (c) (3) din Codul fiscal, extrem de favorabil, fiind scutită de impozite pe venit și necesită doar o raportare fiscală simplificată – spune Reilly. – Această biserică nu are nevoie nici măcar să depună o cerere de amnistie fiscală, ca și alte organizații nou-formate. Sursa mea din cadrul Serviciului Fiscal a raportat că procesul de aprobare a fost foarte rapid, și nu a întâmpinat nicio rezistență”.

Conform unei decizii oficiale, Serviciul Fiscal recunoaște „biserica femeilor de vrăjitorie modernă“, ca o organizație socială, dar mai necesită implinirea a încă un sir de condiții și să prezinte informații suplimentare pentru a fi recunoscută ca o biserică cu drepturi depline în scopuri fiscale federale. Biserica trebuie să-și dovedească statutul de persoană juridică; să ofere informații despre doctrina și forma de închinare; să construiască o ierarhie clară a conducerii bisericii; să formuleze doctrina oficială a credinței și a ascultării; și să indice istoria apariției doctrinei sale.

Pe site-ul său oficial, activistele „Bisericii Femeilor de Vrăjitorie Modernă”, în toate modurile posibile, laudă aspectele biologice și spirituale ale naturii feminine. „Ne-am unit pentru a crea o congregație de adepți ai credințelor și tradițiilor religioase primordiale, lesbiene și feministe. Ne străduim să servim surorile noastre prin închinare, îndrumare spirituală și îngrijire medicală. De asemenea, ne propunem să oferim cea mai mare creștere și la consolidarea bisericii noastre, și toate beneficiile muncii noastre vor primi adepți ai crezul nostru – femeile și fetele care au devenit enoriașii noștri”.

Activiștii noii mișcări bisericești subliniază faptul că și-au creat propria lor biserică pentru a contracara opresiunea universală a femeilor de către oameni. „Femeile sunt asuprite în întreaga lume pe criterii sexuale. Sexul este folosit ca scuză pentru această opresiune globală. Misiunea Bisericii noastre este de a sluji femeile și fetele și de a-și satisface nevoile lor emoționale și spirituale. Nu putem îndeplini aceste cereri în prezența bărbaților, deoarece bărbații sunt asupritori ai femeilor din întreaga lume. Orice grup de femei are dreptul să se alăture liber mișcării noastre în condițiile angajamentului față de misiunea noastră. Ca o organizație religioasă, Biserica femeilor noastre este sub protecția Primului Amendament al Constituției Statelor Unite, care prevede libertatea religiei, precum și Declarația privind drepturile Maryland, care oferă o protecție a statului drepturilor cetățenilor la libertatea religioasă „.

Interesant, Biserica vrăjitoria modernă a femeilor au fost atacate de diferite grupuri LGBT pentru că admite în rândurile sale numai femei autentice, „biologic“, dar nu și transgender oameni care si-au schimbat sexul.

În general, noua biserică nu duce lipsă de critici și blesteme. De exemplu, în această săptămână Biserica a publicat un mesaj vocal al unuia dintre adversarii săi, blestemându-i pentru că isi bat joc de religie si jură să-i aducă la apă curată, pentru a arăta lumii ipocrizia sa. „Am auzit că folosiți protecția Constituției Statelor Unite, dar cred că îi insulți fundațiile. Aceasta a fost menită nu pentru un astfel de abuz de credință, spurcați doar sfințenia constituției și insultați credința, și vă bateți joc de toate religiile, iată de ce aș dori să ardeți în iad pentru păcatele voastre.”

www.sedmitza.ru