cununia

0
0

Sărut mîna Părinte, am o întrebare care mă chinuie de mult timp și numai azi m-am decis. M-am căsătorit de 19 ani, desigur ne-am cununat, după soțul mi-a spus c-a fost cununat cu prima soție care după nuntă au divorțat, am trăit cu soțul 17 ani, am născut și am crescut un băiat în dragoste și înțelegere. Dupa 17 ani soțul s-a recăsătorit cu a treia soție, au trăit împreuna 5 ani, și acum un an în urmă soțul s-a întors la noi, mă puteți ajuta cu un sfat: ce putem face, trei cununii e păcat, dacă e posibil să mă ajutați cu un sfat!

  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, pentru soțul dumniavoastră care este un desfrânat, prima cununie este valabilă, a doua dacă nu a anulat-o pe prima nu e ste valabilă, acuma când a revenit la voi înapoi vă rămâne să trăiți așa , nu este necesitate să mai mergeți odată la cununie, lasăl să merga la părintele duhovnic și să mărturisească păcatele lui mârșave, murdare cu care sa întinat și el și pe voi.

Nu vă amăgiţi: Nici desfrînaţii,… nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii,… nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu (I Cor.6,9)

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.