0
0

Sărut mâna părinte și vă mulțumesc pentru răspunsul la întrebarea 17494. Am înțeles părinte, însă mie cel mai frică îmi este că eu chiar dacă nu am aceste daruri pământești, îmi este frică de lipsa darurilor cerești, pentru că nimeni nu ne garantează că dacă nu avem aceste daruri pământești (o soție, un loc de muncă stabil, fericire, împlinire sufletească etc), le vom avea pe cele cerești, putem să fim lipsiți de orice dar, fie ceresc fie pământesc, mie asta îmi este frică, îmi este frică că nu o să fiu demn de împărăția lui Dumnezeu și aici voi duce o viață lipsită de fericire. Sfătuiți-mă dvs. ce să fac ca Dumnezeu să se îndure de mine și să mă asculte și ce să fac să cresc în credință și măcar să fiu un creștin ortodox adevărat plăcut lui Dumnezeu pentru că mă îngozește aceste cuvinte „NU VĂ AMĂGIȚI NICI MALAHIERII, NICI SODOMIȚII, NICI TÂLHARII, NU VOR MOȘTENI ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU” toți păcătuim, asta înseamnă că nimeni nu va intra în Împărăția lui Dumnezeu. Îmi doresc enorm să cunosc cuvântului lui Dumnezeu, ce dorește de la noi concret, să știu în ce stadiu ne aflăm acum, ori în iad, orin în rai. Vă spun sincer, cel mai greu lucru de pe pământ este să fii creștin-ortodox, să fii pe placul lui Dumnezeu, este foarte greu să fii credincios. Cu mult respect și sper că nu vă supăr cu întrebările mele, dar foarte mult mă ajutați cu ele.

  • You must to post comments
0
0

Dragă frate, din câte citesc dvs sunteți foarte încurcat și ca să le puneți pe toate în bună rânduială începeți să citiți măcar câte un capitol în zi din Sfânta Evanghelie. Acolo avem garanția Domnului Însuși că cine va face Voia Sa, însutit va lua, deci care altă garanție vă mai trebuie?! Și care e voia Sa: Să iubim pe Domnul Dumnezeu din tot sufletul,cugetul și inima și pe aproapele ca pe noi înșine. Fă așa și te vei mântui, prin pocăință neîncetată!

Inima înfrântă și smerită Domnul nu o va urgisi! Și căutați-vă neapărat un duhovnic cu care să împărtășiți gândurile dvs!

prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.