Un mort a înviat în timpul panihidei

Cazul sa întâmplat într-un oreşel din Statele Unite ale Americii, ceea ce încă odată dovedeşte că minuni se întâmplă. Un tânăr ce a fost accidentat mortal a înviat în timpul oficierii ceremoniei de iertare, iar peste două săptămâni a fost eliberat din spital. Acum, despre întâlnirea sa cu moartea nu-i mai aduce aminte decât lacunele ce le are în memoria sa şi un cuţitaş, cu ajutorul căruia a fost readus la viaţă.
Zac Danlăp, a ajuns la spital la 19 noiembrie 2008, după un accident rutier grav. Rezultatele cercetării medicale au fost cele mai triste. Medicii au constatat moartea creerului. Prin el a încetat circulaţia sângelui, îşi aduce aminte de acele momente groaznice Dag, tatăl său. Ei chiar au dat acordul la utilizarea organelor fiului său în alte scopuri, iar ei s-au apucat de pregătit înmormântarea. Dar, ceremonia de iertare, după care urma trupul lui să fie dat pământului sa transformat într-o adevărată minune. În momentul în care toate rudele erau în jurul lui, Zac a mişcat mâna, apoi şi piciorul. Necrezând celor văzute, cineva dintre rude a găsit un cuţitaş cu care încetişor la înfipt pe acesta în picior.
Zac a reacţionat imediat, aşa că, în loc să ajungă în pământ, s-a trezit din nou în spital, unde peste 48 de zile a fost ridicat pe picioare. Întreaga lume a aflat despre acest eveniment abea câteva zile în urmă. „Tineri mor doar cei mai buni, de aceia eu am rămas”, glumeşte Zac. El afirmă că se simte bine, dar după cuvintele medicilor, pentru a-şi reveni complet este nevoie de mai bine de un an.
La moment el suferă de amnezie parţială. Spre exemplu, el nu ţine minte absolut ce sa întâmplat cu el. Îşi aduce aminte doar anumite fragmente, ce a fost până la accident. Totodată, ţine minte perfect momentul când medicii au constatat moartea lui. „Voiam foarte mult să le dau medicilor un semn că sunt viu. Bine că nu am reuşit. La sigur le-aş fi stricat ceva pe acolo.”
Părinţii lui Zac nu-şi pot ascunde bucuria. „Am retrăit sentimente pe care le pot simţi doar părinţii, de la cea mai adâncă tristeţe până la cea mai puternică fericire. Mulţumim lui Dumnezeu care ni la întors înapoi ca să fie alături de noi”, spune Danlăpa Păm, mama lui. Tânărul mulţumeşte şi el lui Dumnezeu şi părinţilor săi pentru faptul că nu a ajuns în pământ atât de tânăr şi păstrează ca pe un talisman cuţitaşul care la readus la viaţă.

bigbord.net

Teslaкупить тонерprivivki