Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi Organizaţia Naţiunilor Unite, acuzate de bioterorism şi genocid
O jurnalistă austriacă, Jane Burgermeister, acuză Organizaţia Mondială de Sănătate (OMS) şi Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) că au eliberat voit virusurile de gripă aviară şi gripă porcină pentru a extermina cât mai mult din populaţia globală, relatează Antena 3. Ea acuză cele două organizaţii mondiale că ar fi fabricat în laborator cele două virusuri pentru a elimina o parte din populaţia globului şi pentru a face profit pe urma vânzării de vaccinuri „anti-virus”. Jurnalista chiar intenţionează să ceară interzicerea vaccinării locuitorilor din Statele Unite şi celelalte ţări afectate de virusul A/H1N1, după ce în luna aprilie a anului curent a dat în judecată două companii farmaceutice din Austria pentru fabricarea de vaccinuri contaminate.
Mai mult, jurnalista a adus dovezi care arată că laboratoarele biologice Baxter au eliberat intenţionat 72 de kilograme de virus activ de gripă aviară, care a fost livrat de OMS şi în 16 laboratoare din alte patru ţări. Burgermeister spune că în vaccinuri pot fi introduse substanţe letale, prin care o parte din populaţie ar putea fi stârpită.
Pentru a-şi susţine afirmaţiile făcute, jurnalista dă exemplul vaccinului creat de compania Novartis împotriva gripei aviare – în anul 2008 acel vaccin a omorât 21 de oameni fără adăpost din Polonia şi a avut un număr important de efecte secundare.
www.libertatea.ro