Îngerul Digital Partea II VIDEO

Foarte multi sceptici, după vizionarea ambelor filme „Ingerul Digital” consideră straduinţa fraţilor ortodocşi sârbi, o simplă dezinformare, sau doar nişte simple „născociri”.
Îngerul Digital se adresează unui suflet creştin, care ştie cum să primească învăţătura, care poate să analizeze şi să pătrundă adânc în informaţia primită.
Seria de documentare „Ingerul Digital” ne prezintă realitate necosmetizată a unor planuri diabolice care se află în curs de desfăşurare şi la care trebuie să avem grijă ca nişte copii ai Tatălui Ceresc!
Daca tendinţa lumii de azi e focalizarea pe confortul zilnic, fizic sau financiar, Filmul Îngerul Digital ne prezintă această tendinţă ca un fapt urmărit de mult timp de către cei ce se cred conducătorii lumii, în abaterea atenţiei noastre de la îndumnezeirea noastră prin viaţa duhovnicească, la dezumanizarea noastră, reducându-ne la o viaţă animalică, bazată pe cele mai josnice nevoi umane.

Am întâlnit şi opinii sceptice cu privire la veridicitatea celor cuprinse în această serie de documentare, dar aceste opinii se nasc doar din cauza faptului că se încearcă o înţelegere pur raţională a lumii prin excludere lui Dumnezeu din principiile fundamentale ale ei. Raţiunea umană se v-a poticni mereu în raţionamente, iar credinţa în Dumnezeu îl înălţa pe om mereu la Dumnezeu.
Documentarele Ingerul Digital sunt ca o lampă pentru aceia care se pierd pe cale, cei „căldicei” care luminează, chiar dacă poate temporar o lume a cărei principii au datoria de a ne desacraliza.
Aceasta serie de documentare, au reuşit să deschidă ochii multor oameni, făcându-i să înţeleagă că nădejdea noastă ca şi creştini v-a fi doar la Tine, Doamne!
Acesta poate fi salvat integral de aici!

Menţiune! Partea I a filmului (în total sunt 13, la min. 03.45 se opreşte, în schimb celelalte părţi, merg bine)!