Un proiect ortodox, lansat pe DVD de Orthodox Christian Fellowship USA

Studii recente arată că 78% dintre clericii creştini-ortodocşi şi 84% dintre laici consideră că cea mai importantă problemă a zilei de astăzi este că tinerii şi adulţii (dintre cei mai tineri) părăsesc Biserica.
Acest lucru îi face pe studenţii Orthodox Christian Fellowship să îi aibă în vedere pe tinerii care urmează să se înscrie la un colegiu. Studenţii Orthodox Christian Fellowship le împărtăşesc „bobocilor” experienţele lor privind entuziasmul şi îndoiala în credinţă.
Aceştia au editat de curând un DVD, prin care urmaresc, nu doar să capteze atenţia adolescenţilor, dar să fie folosit şi ca un ghid prin care să fie încurajati spre propria analiză, provocând serioase întrebări, util atât în familie cât şi în societate. Părintele Mark Leondis, Director Departamentului Tineret din cadrul Arhiepiscopiei Grec-ortodoxe din America ne relatează: „Acest DVD-ul este o resursă excelentă. Sunt încrezător că ea va servi ca nou instrument în parohii, familii şi chiar în campusurile noastre, încercand să-i păstreze pe studenţi aproape de Biserică”.
Filmul are 29 de minute.