Zeci de copii de la centrul de reabilitare sportivă „Aoris” au primit daruri de la ÎPS Mitropolit Vladimir

În cadrul desfăşurării campaniei de caritate „Durerea se vede şi se simte de aproape”, un numeros grup de copii de la centrul de reabilitare sportivă „Aoris” din Chişinău a fost primit la Reşedinţa Mitropolitană, unde Înalt Prea Sfinţitul Mitropolit Vladimir le-a oferit micuţilor daruri constând din rechizite şcolare, jucării, dulciuri şi ajutoare băneşti.

În cuvântul său de salut, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova a felicitat copiii cu ocazia recentelor sărbători, urându-le multă sănătate, voioşie şi să nu uite să se roage Maicii Domnului şi Fiului său Iisus Hristos.

Vlădica a asigurat atât copiii cât şi educatorii lor de susţinerea constantă a Bisericii în limitele posibilităţilor şi de permanenta deschidere a Mitropoliei Moldovei către problemele sociale cu care se confruntă mai ales copiii orfani şi cei cu dizabilităţi.

Mai mult ca atât, copiilor le-a fost asigurată o excursie la Mănăstirea Saharna, unde vor putea să se minuneze de unul dintre cele mai frumoase aşezăminte monahale din ţara noastră, să admire peisajul pitoresc şi unde vor avea parte de o îmbelşugată masă.

Reprezentaţii centrului „Aoris” au mulţumit Înalt Prea Sfinţiei Sale pentru grija pe care o manifestă pentru copiii cu dizabilităţi, declarând că astfel de evenimente sunt poate cele mai frumoase pentru aceşti copii.

La final, ÎPS Mitropolit Vladimir le-a ofeit copiilor şi însoţitorilor acestora câte o iconiţă cu Îngerul Păzitor şi câte o carte de rugăciuni.

Probabil că cea mai grăitoare dovadă a reuşitei întâlnirii de astăzi au fost zâmbetele şi ochii fericiţi ai copiilor recunoscători, pentru care fiecare gest de atenţie este o sărbătoare.

www.mitropolia.md