Blagocinia Orhei alături de tânăra generaţie

Cu grija părintească a Blagocinului de Orhei, Arhimandrit NICODIM (Vulpe) şi cu susţinerea AEROPORT CATERING S.A., Director General D-na Elena Ciobanu, în colaborare cu Organizaţia de ajutor umanitar „Hilfe fur Osteuropa Todtna-Seelscheid e. V” reprezentată de D-na Ursula Honeck, ziua copilului, s-a făcut simţită pe deplin şi în Blagocinia de Orhei!

Cu ocazia Sfintelor Sărbători, legate de Duminica Mare, cât şi cu Ziua Copilului, sute de copii s-au bucurat de cadouri deosebite, formate din cărţi de rugăciuni, cruciuliţe, rechizite şcolare, dulciuri, fructe, sticle cu apă, etc. La Şcoala Internat din Orhei, Caravana Cadourilor a sosit chiar în timpul examenelor de matematică! După ce ia binecuvântat, urându-le succes la examene, părintele Blagocin a discutat cu elevii Problema Introducerii obiectului de studiu „Bazele Ortodoxiei” în şcoli! Toţi fără de excepţie au apreciat această grijă a Mitropolitului Vladimir, rugând părintele Blagocin să-i aducă deosebite mulţumiri Protodiaconului Diodor Suhari, cleric a Catedralei „Sfântul Nicolae” idn Orhei, care de câţiva ani pregăteşte spiritual aceşti copii!

Sincere mulţumiri au fost aduse din partea elevilor atât pentru cadourile primite, cât mai ales pentru grija părintească pe care Blagocinul de Orhei o poartă tinerei generaţii!

Biroul de Presă a Blagociniei de Orhei