Se pare că unii oameni nu se pot liniști! Proorociile minciunoase continuă: Pastorul care a prezis Sfarsitul Lumii profețește o nouă dată: 21 octombrie 2011

Harald Camping – proorocul minciunos, nu se lasă, ci continuă să vorbească despre Apocalipsă și Sfârșitul Lumii, la posturile sale de radio, ceea ce-i mărește averea la 120 de milioane de dolari. Dupa esecul primei profetii a declarat nonsalant ca „viata merge inainte pana in octombrie, cand chiar va veni sfarsitul”. Intrebat de ce nu s-a intamplat nimic in 21 mai 2011, el a spus ca planul lui Dumnezeu s-a schimbat dar foarte putin. Conform profetiei lui Camping, in 21 mai, ora 18,00 la Los Angeles (in 22 mai, la 4 dimineata, ora Romaniei), ar fi trebuit sa vina Ziua Judecatii, si Adoua venire a lui Iisus Cristos, pe norii cerului, aducand Impartia lui Dumnezeu.
Se pare ca pastorul american este chiar insistent, desi a gresit de mai multe ori data in care va veni Apocalipsa pe Pamant. Asadar, revine cu o noua viziune asupra sfarsitului omenirii: pe 21 Octombrie, 98% din populatia lumii va ajunge in Iad, iar el, in fruntea celor doua procente ramase vor merge in Rai. Pentru ca trebuia sa isi spele cumva fata, de iluzia profetizata cu surle si trambite, pastorul nu se da batut si a revizuit data sfarsitului: in toamna, pe 21 octombrie. In speranta ca radioul fondat de el nu va da faliment, si va mai strange ceva fonduri pentru toamna, Harold a declarat ca nu s-au luat in calcul cateva zile de la Rastignire, asadar aceasta ar fi explicatia pentru care „profetia” sa nu s-a implinit.
Intr-o prima instanta pastorul a prezis ca Apocalipsa va avea loc la ora 6 seara, ora locala oriunde ne-am afla. Insa, meridian dupa meridian, ora 18:00 a venit si a trecut fara sa se produca niciun cataclism. A existat insa si varianta B, potrivit careia Apocalipsa urma sa aiba loc la ora 6 seara, ora Americii. Adica undeva intre 2 si 6 dimineata ora noastra, in functie de coasta. Din nou nimic. Culmea e ca el ar fi trebuit ignorat, dar posturile de televiziune, care au facut rating foarte mare din aceasta predictie, inca ii mai dau „credit” lui Camping, in baza aceluiasi credit.