„Delegaţia Republicii Moldova la APCE (prin Igor Corman) în sprijinul homosexualilor din Rusia

În timpul sesiunii de vară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, 39 de deputaţi din 318, care sunt membri ai APCE, au semnat o declaraţie „Cu privire la interzicerea paradei demnităţii de la Moscova, în 2011.” Cei mai mulţi dintre semnatari reprezintă ţările Europei de Vest. Cu toate acestea, printre semnatarii documentului, se regăsesc şi doi deputaţi din ţări cu o tradiţie ortodoxă dominantă: reprezentatul Republicii Moldova deputatul Igor Corman şi deputatul Elvira Kovač din Serbia.
În declaraţie se exprimă îngrijorarea că autorităţile ruseşti, nu au autorizat desfăşurarea paradei homosexualilor de la Moscova din 2011, în ciuda unei decizii a Curţii Europene a Drepturilor Omului în cazul „Alexeyev împotriva Rusiei”, condamnând interdicţiile similare din anii 2006, 2007 şi 2008.
Atenţie! Această declaraţie nu este un document oficial al APCE şi reflectă poziţia numai a acelor deputaţi care au semnat acest document. Şi se vede că Domnul în cauză a uitat că şi în Republica Moldova, persoanele în cauză sunt nedorite!

www.blog.teologie.net/