Conform datelor statistice, în 2011 au fost împărțite mai bine de 30 milioane de biblii

În 2011, pentru prima dată în istoria Federației Mondiale a Societăților de Biblie și societăților naționale au fost vândute sau distribuite gratuit în jur de 32.1 milioane de exemplare ale Bibliei. În 2010, cifra a fost de aproape 29 milioane de Biblii, informează Biroul jurnalist german Müller-Jurnal.
Creșterea numărului de distribuție a Scripturii se datorează în principal unei creșteri în popularitate a acesteia în Africa și America Latină. În regiunea Europei și Orientul Mijlociu au fost distribuite peste 2,570,000 de Biblii. Este cu 2,7 la sută mai mult decât anul trecut.
Aproape două treimi din Biblii au fost disponibile în limbile arabă, chineză, engleză, franceză, germană, portugheză, rusă și spaniolă. Cele mai multe Biblii distribuite în Brazilia (7,9 milioane), China (3,8), India (2,2) și Nigeria (1,7). În plus, în toată lumea s-au distribuit 9840000 exemplare ale Noul Testament și 340 milioane de texte biblice individuale.
Potrivit Asociației Mondiale a Societăților de Biblie, crește numărul de ediții digitale ale Bibliei. Acestea includ cărți audio, bazate pe Biblie aplicatii pentru telefoane inteligente și video.