„Mi-am văzut propria înmormântare”. Mărturia unui român care spune că a fost în moarte clinică

Există oameni care s-au născut de două ori. Care spun că au văzut, pentru câteva clipe, viața de dincolo. Crezul lor vine în urma unui fapt care te cutremură și despre care se păstrează tăcerea. Cei care au trait aceasta experienta au povesti de-a dreptul fascinante. Multi povestesc cu lux de amanunte cum s-au desprins de corpurile lor. Ofera detalii incredibile. Pot sa isi aminteasca fiecare cuvant al celor care au fost in preajma lor in momentul in care au intrat in moarte clinica.
Multi dintre ei au povestit ca au vazut Raiul, dar sunt cativa care spun ca au vazut si Iadul. Fie ca ajung acolo printr-un tunel sau printr-un fascicul de lumina, cu totii sustin ca starea de bine pe care o traiesc in lumea de dincolo nu se compara cu nimic pamantesc.
Desi medicii spun ca explicatia este simpla si ca activitatea cerebrala intensa creeaza aceasta stare de bine oamenii de stiinta nu isi explica cum este posibil ca dupa ce sunt resuscitati oamenii sa povesteasca cu lux de amanunte ce s-a intamplat in salonul de terapie intensiva sau in camera de garda.
Claudiu Lapadat, un barbat care in urma cu 9 ani s-a intoxicat cu monoxid de carbon si vreme de cateva minute a fost in moarte clinica. Povestea sa este emotionanta. Video aveți aici! La moment, pentru noi nu contează deloc pe cât de mult, ceea ce povestește acest om corespunde Tradiției și spiritului Ortodox. Ideia, e că, sectanții, spun cu multă claritate că nu există suflet, ca exemplu adventiștii sau iehoviștii, etc. Aceste mărturii, vorbesc despre suflet…