0
0

Hristos a Înviat, părinte. Avem o probelemă în familie, pe tata îl dor picioarele, zice că nu poate merge şi nu are puteri, analizele la medic arată totul bine-sănătos. El are 53 de ani, de lucrat nu vrea să lucreze, zice că nu are puteri şi că e bătrân, când îi zicem că trebie să lucreze, să meargă mai mult, el mereu ne ameninţă că se va ucide. Are gânduri rele şi mereu vorbeşte de sinucidere. Eu fiind studentă peste hotare, îmi fac mari griji şi nu ştiu cu ce îl pot ajuta. Mama sărmana se duce la biserică şi se roaga pentru el, dar el doar de rău vorbeşte, şi-a pierdut credinţa în Dumnezeu. Astăzi a fost la un preot în Chişinău şi el i-a zis că a călcat în ceva vrăji sau ce nu am înţeles. Părinte, ce pot face pentru el, cu ce îl pot ajuta. Mă doare sufletul pentru el. Cu ce îl pot ajuta?

  • You must to post comments
0
0

Dragă Tatiana, dă te rog din tot sufletul rugăciuni la cât mai multe biserici ortodoxe! De asemeni, există rugăciunea copiilor pentru părinți. Citește-o zilnic. De asemeni, te îndemn ca ori de câte ori vorbșeti cu ei la telefon, povestește-le cât mai multe lucruri frumoase. Nu o singură dată am spus, părinții trăiesc cu scârbele și cu bucuriile noastre. Dacă la noi e totul bine, la ei e de o mie de ori mai bine. Povestește-i cât mai multe lucruri, care să-i bucure inima și, vorbește-i despre Hristos, că Dumnezeu te ajută, te întărește, că ai susținut cu bine examenele, că, mâine, poimâne o va vedea pe fiica lui mireasă, apoi va avea nepoței…. Într-un cuvânt, trezește-i pofta de a trăi, de a supravețui, în pofida tuturor ispitelor ce vin de la diavolul!

Dumnezeu e mare, pentru dragostea Dvs. și a mamei, îl va izbăvi de lucrarea vrăjmașului diavol. Iar pe la preoțeii în cauză, vă rog să nu mai mergeți. Destul este pentru părinții tăi Taina Sfintei Spovedanii și a Sfintei Împărtășanii. Mai presus de acestea nu e nimic!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.