desfrîul LIVE

0
0

Părinte, eu voi aborda un subiect neobişnuit, dar este vorba de un păcat răspândit şi popular în timpurile noastre, modul cum fetele noastre fac bani mari dezbrăcându-se şi desfrânându-se cu bărbaţi prin web-cameră. Am rămas total şocată când într-o seară pe facebook am văzut profilul unei fete care spunea despre sine că îşi doreşte o familie fericită cu mulţi copii şi un soţ grijuliu şi fidel şi spune că îşi iubeşte munca şi mai jos dă trimitere la o altă pagină unde a postat video şi fotografii că-ţi cade barba şi stai într-o stare de şoc ca după electrocutare. Iar mai mult decât atât m-au şocat comentariile bărbaţilor care îi exprimau respect că e „foarte talentată” şi că o doresc de soţie, că e foarte frumoasă şi serioasă! Părinte, abordaţi această temă, veniţi cu sfaturi pentru fetele care „fac bani uşori” şi se simt „la înălţime” şi chiar se mândresc de ceea ce fac, ele nici nu ascund acest lucru!! Dar sfătuiţi-i şi pe bărbaţi, că ei abordând la aşa fel de plăceri ne duc spre iadul iadului. Mă gândesc ce va fi cu copilul meu când va creşte, eu nu doresc el să fie molipsit de aşa fel de mârşăvii, cum să-l protejez, părinte?

  • You must to post comments
0
0

Bună întrebare soră, foarte bună… Dar vedeți ce se întâmplă, este destul ca Biserica să-și deschidă gura fie împotriva homosexualilor, sau a oricărui gen de păcat că de îndată ne sar cu toții în cap. Pentru oameni, păcatul a devenit virtute, din păcate. Ce e de făcut? Chiar nu știu. Noi păstorii putem să-i protejăm pe creștini doar prin cuvântul nostru. Totuși, de obicei, la Biserică vin anume acei care nu fac așa ceva. S-au, spre exemplu, chiar și pe această pagină. Sunt sigur că sunt puțini, sau nu sunt deloc dintre cei care zi și noapte stau pe siturile porno. Pentru că, la cei ce mai vizitează pagini ortodoxe, după câte înțeleg, conștiința încă le șoptește ce e bine și ce-i rău. Ori, anume de aceea și intră pe astfel de pagini, pentru al afla pe Hristos!

Și aici, din punctul meu de vedere, marea misiune le revine părinților, care trebuie să-și formeze corect din punct de vedere sufletele copiilor. Asta nu înseamnă că trebuie să-i închidă în lagăr și să le pună ochelari pe ochi. Părinții trebuie cu multă înțelepciune să le explice copiilor ce e bine și ce-i rău, ce e păcatul și ce e virtutea. Nu înzădar, Sfinții Părinți spuneau că Familia, este Biserica mică!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.