0
0

Hristos a Înviat! Cinstiţi părinţi, cum să procedezi în cazul, în care ai împrumutat de la cineva (o rudă foarte apropiată) bani cu cămată. Înţeleg că are nevoie de aceşti bani, dar ştiu că face un păcat, împrumutându-i astfel. Cum îi pot spune, fără a o jigni şi fără să mi-o ia în nume de rău, că nu e bine ce face. Apoi, noi i-am împrumutat, fiind deacord să plătim aşa-zisele procente. Mulţumesc anticipat pentru răspuns.

  • You must to post comments
0
0

Mai întâi, să-i achitați datoria integral, așa cum va-ți împăcat din start. Și abia după ce ve-ți restitui datoria integral și va mai trece o habă de timp, ve-ți putea vorbi la subiectul dat, de altfel se va primi destul de urât. Defapt, deja se și primește. Ați mers, ați împrumutat și deja va-ți și apucat de bârfit. Nu e bine. Trebuia să nu împrumutați, pentru că, ați devenit părtașă la păcatul rudelor. Ia-ți împins la păcat, iar acum săvârșiți și alt păcat împotriva lor!

Totuși, după ce ve-ți restitui datoria, inclusiv și procentele, dacă sunteți rude apropiate și vă împăcați bine, spuneți lucrurilor pe nume, făcând trimitere și la Sfânta Scriptură, care interzice problema dată!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.