despre curaj

0
0

Bună ziua! În primul rând vreau să Vă mulţumesc pentru sfaturile ce ni le daţi şi pentru munca depusă de Dumneavoastră. Am o întrebare, cum să devin o persoană curajoasă. Sunt timidă şi fără de curaj. Îmi este frică în cazurile când apar certurile cu pesoane străine. Mereu tac şi nu pot să-mi apăr dreptul meu. De exemplu o situaţie de la serviciu, când şefa mă acuză pe nedrept, eu tac şi nu pot să-i răspund. Am câteodată frică de oameni. Spuneţi-mi ce să fac? Mulţumesc frumos.

  • You must to post comments
0
0

Bună este și va fi întru Domnul. Nu știu ce să vă spun. Eu sunt foarte sceptic în ce privește curajul. Îmi plac oamenii retrași și chibzuiți în gândire. Mai degrabă tăcut și cu mult timp pentru gândire decât fără acestea. Iar cu privire la certuri și înjosiri: „Fericiți cei prigoniți pentru dreptate”. Încercați să nu vă întristați prea mult că vă lipsește curajul, el se prelucrează și o să vedeți că odată cu trecerea anilor el va fi tot mai evident și mai evident. Voi rămâineți în pace și liniște. Veți avea și nu veți mai fi bucuroși de el.

Curajul este ceea ce ai nevoie pentru a te ridica si a spune propriul punct de vedere. Dar Curajul este, de asemenea, ceea ce ai nevoie pentru a sta jos si a asculta.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.