Credinta

0
0

Părinte, sunt născuta şi botezată în Biserica Ortodoxă, dar nu am trăit o viaţă creştină, adică am păcătuit, n-am fost la Biserică şi chiar am avut perioade când nu mă mai gândeam la Dumnezeu. Acum am început să-mi dau seama cât de mare sunt păcatele mele (am 22 de ani) şi cât de mult am eu de fapt nevoie de Iisus. Nu prea cunosc tradiţiile în Biserică, părinţii ştiu câteva, dar nu prea mult. Aş vrea să ştiu mai multe, să vorbesc cu un preot, să mă spovedesc din suflet. Am nevoie de ajutor! Mi-e tare frică de Dumnezeu acum, pentru că în fiece zi parcă îmi arată cu cât de mult i-am greşit. Cum să mă întorc la Dumnezeu? Mă primeşte? Cum se poate schimba viaţa mea?

  • You must to post comments
0
0

Odată ce ați recunoscut păcatul deja este o întoarcere și nu vă temeți ci rămâneți lângă Domnul. Pentru că Domnul nu dorește moartea păcătosului ci să se întoarcă și să fie viu! Căutați un duhovnic iscusit care să vă ajute în descoperirea întregului adevăr și ca vindecarea să fie „una și bună” cum se mai spune. În ce privesc cunoștințele despre credință le puteți aduna prin citire și documintare. Vă așteptăm mereu și aici cu unele nelămuriri și frământări. Nu mai zăboviți. Căutați duhovnici bun și dacă veți spune și de unde sunteți poate avem cititori care cunosc duhovnici buni și blânzi la suflet care să vă ajute sufletește.

Iată, lstau la uşă şi bat; de va auzi cineva glasul Meu şi va deschide uşa, voi intra la el şi voi cina cu el şi el cu Mine.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.