firma atlassib

0
0

Sărut Mâna, dragi și Sfințiți Părinți. Mi s-au trimis prin transport curier pe autocar Atlassib România suma de 1000 de euro și angajații firmei au umblat în pachet și au luat toți banii. Toți dau din colț în colț și se fac că nu știu nimic, ba mi-au zis că dacă fac vreo plângere nu se va rezolva nimic. Eu am rămas cam șocată de obiceiul ăsta al firmei de a fura din pachetele oamenilor, dar nădăjduiesc la Dumnezeu să fie bine și pentru noi(să ne treacă șocul și supărarea momentană) și pentru cei care au furat banii ăștia câștigați cu mare oboseală și trudă în străinătate, ca ei să nu atragă supărarea lui Dumnezeu prin fapta lor. Să le fie de folos banii, să fie de sufletul tuturor morților noștri și tuturor morților de pretutindeni care nu au pe nimeni să le dea de pomană! Părinte, eu mai trebuie să fac ceva acum în privința recuperării acestor bani sau să o las așa și să zic că toate sunt pentru păcatele mele? Sau pe viitor, dacă mi se mai fură bani prin alte metode, eu ce să fac, Părinte? Că nu se poate să ne lăsăm furați așa la infinit, avem și noi nevoie de banii ăștia, la fel ca și cei care i-au furat. Mulțumesc pentru un răspuns.

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Îți mulțumim nespus de mult că ai folosit diacritice în scriera întrebării, ne-a ajutat foarte mult. De aceea nici răspunsul nu a zăbovit să vină. În ce privește problema dată. E greu de demonstrat așa ceva. Cel mai bine e să fiți voi mai atenți, mai precauți. Nu mai ascundeți banii în pachet. Ei abea așteaptă să se folosească de aceste lucruri. Trimiteți banii pe ci sigure, chiar de este să achitați anumită sumă. Încercați să cautați căi mai ieftine dar nicidecum cel pe care l-ați folosit. Au mai fost cazuri dar unii nici nu au mai făcut nimic, decât să rămână în rugăciune și să mulțumească Domnului pentru toate. Deci îndemn pentru viitor: fiți mai atenți, cu grijă mai mare de ceea ce e sudoarea frunții voastre. Iar hoții vor primi răsplata la Domnul. Plângere puteți face. Iar noi vă îndemnăm la rugăciune: „Acatistul Sfântului Mare Mucenic Mina (11/24 noiembrie)” și „Rugăciune pentru pierderi şi furt”.

Doamne Iisuse Hristoase Fiul şi Cuvântul lui Dumnezeu; ascultă ruga robului Tău… şi descoperă paguba lui, că cel cu paguba cade inimii de păcate, nu-l lăsa să cadă în păcate, că, şi la bine şi la rău pe Tine Te cerem şi Ţie ne rugăm; vino în ajutorul lui şi îi descoperă cele luate de răi făcători, că Tu ai zis: „Nici un fir de păr nu se va clăti fără voia Mea” şi iarăşi ai zis „Nimic nu puteţi fără Mine”.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.