0
0

Părinte rog mă iertați. Sunt un baiat, și respectiv mă întâlnesc cu o fată pe care o iubesc enorm de mult, am ceva timp de când suntem împreună, dar de vreo 5 zile nu ne mai putem împăca cum ne împăcam până acuma. Problemă e că eu am supăra-o, mi-am cerut scuze și a zis că mă scuză. Dar nu e acea fată pe care am cunoscut-o de la început, de când am supărat-o sa schimabt, a devenit mai dură și mai rece cu mine, ce să fac cinstite părinte ca să ne înțelegem bine? Vă mulțumesc frumos

  • You must to post comments
0
0

Domnul să vă ierte. Frate. Încă nu s-a schimbat cu totul. Se va reface ea. Dar să nu mai greșești. Și încă ceva. Pentru a avea o relație frumoasă și o familie fericită să mergeți la un duhovnic comun. Să vă lucreze așa cum lucrează un lemnar două scânduri, potrivind scândurile în așa fel să nu se lovească nodurile de pe ele. Și încă o mică sugestie: ai grijă să nu ajunge ca și fratele Vadim.

Înaintea Ta, Doamne, sunt viețile noastre. Rânduiește cu ele precum știi că este mai bine pentru noi. Că văzând grija Ta să îți mulțumim și să Te lăudăm până la sfârșitul zilelor noastre. Că Tu ești Dumnezeul nostru și Ție slavă îți înălțăm, Tătălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.