eu am simtit o chemare

0
0

Sărut mâna …. aseară citeam acatistul Sf. NECTARIE…. citind eu, brusc mi s-a îndreptat gândul spre DOMNUL IISUS HRISTOS…. să îi citesc acatstul și să mă rog Lui pt tămăduirea bolii și nu prin intermediari….. după aceea am și luat acatistul Domnulu Iisus și am început să îl citesc, vă spun sincer și din inimă îl citesc atât de liniștită și atât de clar înțeleg totul de parcă aș vorbi față în față cu EL. De nedescris ceea ce simt, mă simt ocrotită și simt că totul va fi bine, aproape că nu mai îmi vine să mă rog pt. ceva anume, pt că simt că DOMNUL IISUS știe ce vreau și mă las în voia LUI, gândul către IISUS mă duce la curăție, fapte bune, spovedanie și mă întărește mai mult, am decis să nu mai mă rog la altcineva … docamdată, ci direct câtre STĂPÂNUL STĂPÂNILOR…. Doamne Ajută!

  • steliana a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Eu un lucru m-aș bucura: să aflu că v-ați vindecat și așa. Căci doar ce este mai împlinit decât mântuirea sufletului aproapelui nostru. Dar vă spun să nu vă întristați când vindecarea v-a zăbovi, poate să fie o încercare de a vă încerca luminarea credinței și a învățăturii adevărate(doar sectarii spun că nu au nevoie de mijlocitori(și aveți grijă să nu fie o afecțiune a vre-unei învățături sectare, în rest nu e strașnic), dar spre exemplu eu mă simt nevrednic și neputincios să spun că am așa o mare credință și legătură cu Domnul și că nu mai am nevoie de mijlocitori, prin mijlocitori mă simt mai sigur în relația mea cu Dumnezeu). Sper ca data viitoare când veți mai scrie să ne spuneți cum se simte un om vindecat. P.S1. Un exemplu viu de mijlocitori au fost: Sfinții Prooroci: Ieremia, Moise, …, Ilie, …, Sfinții Apostoli (la rugămintea ucenicilor Iisus Hristos fiul lui Dumnezeu a vindecat fica femeii cananeence, aşa cum au intervenit ucenicii, viitori apostoli, pentru ea tot aşa pot intervenii şi acum apostoli şi sfinţi pentru noi. Sfinţi lui Dumnezeu pot fi mijlocitori pentru noi în faţa Mântuitorului. Fameia cananiancă a avut nevoie de mijlocitor Cu ce suntem noi mai presus decât ea?), apoi Maica Domnului a fost un mijlocitor (amintiți-vă de nunta din Cana Galileii. Cu ce suntem noi mai buni sau mai sfinți decât acei tineri de la nuntă care aveau nevoie de înmulțirea vinului? Când o să fim îngeri în chip, sfinți, atunci vă asigur că nu vom avea nevoie cu siguranță de mijlocitori). P.S2. Poate că veți spune că ei erau vii când erau mijlocitori iar acum noi ne rugăm la morți … Chiar în cazul lui Ieremia, la rugăciune lui pentru iertarea poporului se spune că dacă şi credinciosul Moise şi bunul Daniel s-ar ruga tot nu i-ar ierta, deci este posibilă mijlocirea, dar cel ce hotărăşte este Dumnezeu. Moise plecase de mult la cele veşnice şi tot se putea ruga pentru evrei la Dumnezeu, deci ca mijlocitor, iar Daniel va fi profet abia în robie, când Ieremia deja va fi în altă misiune, iată că permanent, indiferent de spaţiul şi timpul lumesc Dumnezeu este în dialog cu sfinţii, cu prietenii Lui.

Doamne iartă-le că nu cunosc … și nu le lua în nume de rău această necunoaștere, primește rugăciunea în baza sincerității lor sufletești.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.