Sarumana Parinte

0
0

Vă mulțumesc pentru sfat. Am revenit iarăși că am aflat niște lucruri noi despre fostul meu prieten cu care am fost 4 luni. Ne-am despărțit fiincă m-a mințit el întâlnindu-se cu alte fete când noi eram certați. Ieri am aflat că mai avea un cont pe facebook de care eu nu știam unde el intră și vorbea cu fete. Iar tot ieri a căutat-o pe fosta lui prietenă eu fiind amică cu ea dar el mă pus să renunț la amiciția mea cu ea fiincă îmi zicea că i-a făcut ea vrăji și că i-a făcut numai rău și îmi vorbea mie foarte urât de ea cu toate astea ieri el a vorbit cu ea pe internet. De mine vorbește la lume că eram prea obsedată de gelozie și că îi e silă de mine iar eu sunt cea vinovată. Mereu eu eram cea vinovată el niciodată nu recunoștea când greșea .. :(. Mi-e foarte greu să aud așa ceva și mai ales să-l uit. Încerc să nu mă mai gândesc la el dar dimineață când mă trezesc încep să plâng că-mi amintesc de el și seară la fel. Am locuit împreună aproape tot timpul acesta de 4 luni. I-am mai scris dar nu îmi mai răspunde. Vorbește cu prieteni comuni știind că ei îmi vor spune mie. Nu știu încotro să mă îndrept și ce să fac să mă liniștesc. Ce sfat mi-ați putea da? Vă mulțumesc 🙁

  • ruxandra a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bună să îți fie inima. Ori renunți la cele ce te apropie de el și vei ajunge să descoperi fericirea ori fă în așa fel să ajungeți să fiți împreună și apoi să regreți toată viața. Eu nu văd viitor în acest om. Comportamentul lui e unul animalic, a unei persoane lipsită de rațiune. Nu e un om care să aibă un scop bine definit în viață. Și acum un mic punct: dacă vezi că nu mai poți fără el atunci nu mai căuta motive pentru a vă despărți, iar dacă nu vrei să suferi atunci depărtează-te de acest om, pentru că nu merită jertfa dragostei. Nu are el nevoie de așa ceva încă. Sfatul nostru pentru tine este să cauți mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și să rămâi în acele relații care radiază Chipul jerfelnic a lui Hristos și nu mai alerga după relații lumești care vă va aduce numai durere.

În lume necazuri veți avea … iar cel ce își va lua crucea și îi va urma lui Hristos va afla mântuire și desăvârșire sufletească încă din această lume.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.