Rugaciune

0
0

Binecuvântaţi sfinţiţi părinţi! Am o mare rugăminte să vă rugaţi pentru băiatul meu Sebastian care are de vreo 2 ani dureri de cap, fără un diagnostic precis. Problemele lui cred ca sunt de natură duhovnicească. Deşi merge la biserică, se spovedeşte destul de des şi primeşte şi Sfintele Taine, totuşi simt că nu crede şi este deznădăjduit. Acum să vă spun situaţia lui pe scurt. Are 24 ani, a terminat Politehnica, este angajat, dar cu un salariu mic, deşi a terminat printre primii. Majoritatea colegilor au un salariu dublu şi asta îl complexează. Îşi doreşte o familie, dar starea materială îl face să fie din ce în ce mai retras. Stă cu noi, părinţii lui, dar şi cu mama mea în casa părinţilor. Faptul că nici noi nu am avut casa noastră, îl face şi mai vulnerabil şi neîncrezător în viitor. Sunt creştină ortodoxă practicantă, mă rog la Măicuţa Domnului să îl aibă în pază, mă ţin şi eu departe de păcate grele, cu nădejdea că îşi va reveni. Poate că nu fac suficient sau sincer. Vă rog frumos să îmi recomandaţi rugăciuni suplimentare, pentru izbăvirea copilului meu. Vă mulţumesc din suflet! Doamne ajută!

  • Mariana a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bună să vă fie inima. O să ne rugăm neapărat pentru Sebastian neapărat și sperăm să se facă bine. Ceea ce va trebui el să facă este să se întărească în credință: Spovedanie, Împărtășanie Nădejde și Credința în Domnul Dumnezeul nostru. Să nu se mai streseze de cele puține pe care le are ci să se bucure de ele și îl asigur că va veni timpul când v-a primi mult mai mult. Însă toate la timpul lor. Să se bucure cel mai mult de faptul că este bogat întru Hristos și să se hrănească din această bogăție. Iar restul i se va adăuga lui din mila și cu binecuvântarea lui Dumnezeu. Iar dumneavoastră ca părinte să îi fiți mereu alături, un om care îi inspiră încrederea și care îi oferă nădejdea în cele ce vor veni. Chiar de nu puteți multe oferi cuvântul bun și cald este deja foarte mult pentru un om care se află pe valurile acestei lumi. Și aveți grijă de porunca de care na mintește Sf. Ap. Pavel: „ … voi, părinţilor, nu întărâtaţi la mânie pe copiii voştri, ci creşteţi-i întru învăţătura şi certarea Domnului” Efes. 6,4. Încercați să vă conduceți după această poruncă și veți vedea că restul vine totul de la sine. Ca rugăciuni vă recomand rubrica: Acatiste, paraclise și rugăciuni. Acolo veți găsi câteva rugăciuni care să vă aducă liniște și ungere sufletească.

„Osana, Fiului lui David! Binecuvântat este Cel ce vine întru numele Domnului!”, au strigat copiii care Te-au întâmpinat cu bucurie mare când ai intrat în Ierusalim. Învaţă-i, Doamne, şi pe copiii noştri să fie asemenea acelora şi să Te laude până la sfârşitul vieţii lor.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.