0
0

Sărut mâna și vă mulțumesc din suflet!! Ce mult ne ajută pe noi niște suflete rătăcite răsp. dvs. deci Dumnezeu a avut prin acel om care apare și dispare ca în ceață un plan de mântuire pt mine, dar să știți că pe măsură ce întâlnesc alți oameni, sunt din ce în ce mai dezamagită, nu mai văd pe nimeni ca el, să se comporte și să-mi vorbească ireproșabil, toți mă invită la te mir ce prostii au în mintea lor, oameni care nu îl au pe Dumnezeu! Și vă mai rog frumos, să-mi explicați și mie ce înseamnă mântuire și de ce Dumnezeu îmi trimite mereu în ajutor acel om, mi-aș dori din toată inima să am un soț așa cum este el,  pt că ceea ce a făcut el pentru mine în momentele cele mai grele din viața mea, când eu nu mai vedeam nici o cale de a ieși din întuneric, dintr-o suferință care nu se mai termina, nu a făcut nimeni. Acum țin cont de ce mi-ați răspuns la ultima mea întrebare: am grija de sufletul meu și mă rog, acum mi-am regăsit pacea în suflet!

  • carmen a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bună ziua și bine ne-am regăsit. A fi mântuit în primul rând prevede faptul de a fi împlinit în această viață. Sufletul trebuie să înceapă de aici să simtă gustul mântuirii și aceasta vine din „împlinire”. Nu mă refer aici la „satisfacere”. Mântuire însă înseamnă întregul proces de dobândire a Raiului care începe odată cu zămâslirea noastră(poate că și mai departe, odată cu dorința părinților noștri de a ne zămâsli) și până la dobândirea Raiului și trăirea în desfătările lui. Rugați-vă ca lumea să devină mai bună și să fie înmulțită bunatatea în oameni, pentru că ne apropiem de timpurile cele din urmă, în care bunătatea nu se va mai vedea.

Și pentru a înmulți bunătatea trebuie să începem de la noi. Noi să fim cei care începem să dăm și așa împreună vom învinge.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.