0
0

Bună ziua. Ce aș putea să fac pentru a mă împăca cu soțul meu? Este venit în țară de o lună, timp în care locuim separat. Din Italia am plecat eu, dar el ajuns acasa nu a făcut un pas spre împăcare. Venind să ia copilul, a tot spus că nu se mai poate nimic. Eu într-adevăr mi-am cam ieșit din minți și i-am făcut mare scandal mamei soacre, că nu sunt de acord cu ce face el, ori divorțăm ori așa nu se poate. Am tot mers după el acasă unde văzând respingera lui, am spus că vreau să iau cadourile, mobila. Am descoperit cadourile pitite de mama lui sub pat el luâandu-i apărarea, și cu ieșitul meu din minți m-au dat afară, m-a bătut și au chemat pe ai mei părinți. Aceștia au venit m-au luat de acolo și am plecat, în sufletul meu lamurită ca nu mă mai vor nici unul din familia lui. Un frate m-a făcut cum ia venit la gură. Au râs de mine. Eu încercam să-mi țin calmul dar văzând cadourile sub pat, am început să fac mare scandal. Acum îi spune tatălui meu că sunt nebună, râde de mine că nu are ce să facă cu o nebună că așa am fost mereu că nu suport multe, că am fixurile mele. Recunosc că am tot bătut la telefonul mamei soacre să-l caut, pentru că el nu o face de 2 luni. Încep să obosesc să renunț și eu. Este păcat că avem un copilaș de numai 1 an jumatate. Am un duhovnic, mă rog non stop, simt că lupta mea cu soțul meu va lua sfârșit. Nu mă mai vrea absolut deloc. Că l-am făcut de râs strigându-i că a fost un prost, că am fost lângă el la greu, acceptând datorii, saracie și multe altele, dar el mă tot lasă în România cu familiile să sufăr. Încerc să accept că nu se mai poate, dar în suflet, nu mă lasă. Ia spus tatălui meu că dacă vrea strânge martori să-mi ia copilul, că vrea să îl aibă de câte ori dorește el. El va pleca pentru a mia oară pe un drum greșit, fără noi, mi-e greu să mă mai pun în calea lui, să-i stric drumul pe care la ales. Ce ar fi bine să mai fac înnapoi nu-l mai pot întoarce. Vă mulțumesc și Doamne ajută!

  • petruta a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, doar Dumnezeu de sus știe cât de mult și eu urăsc țipetele. E foarte urât, când treci pe lângă casa unui om să auzi diferite sudalme, indiferent din gura cui ar ieși acestea. Așa că, nu pot să vă laud, să vă netezesc pe cap sau să vă dau dreptate, pentru că, nu o aveți. Nu, nu spun că asta înseamnă că bine a făcut pentru că a plecat. Vreau să spun doar că ambii purtați vină. Purtați vină pentru că nu va-ți căsătorit din dragoste, pentru că nu va-ți analizat foarte și foarte bine caracterele și ”apucăturile”. Uite că, consecințele sunt pe față. E cazul să analizați bine ce sa întâmplat, fiecare gest, fiecare cuvânt și, cel puțin pe  viitor, ca o lecție, să încercați să nu mai săvârșiți aceleași acțiuni.

La întrebarea ce să faceți, eu vă pot da doar un sfat, cel evanghelic: Să răbdați, să aveți credință, să aveți nădejde și cel mai mult, să aveți multă, multă dragoste, mai întâi față de Dumnezeu, la Care să vă fie și nădejdea, mai apoi față de copil, bărbat, socru, soacră, cumnat etc. Aceasta este cheia fericirii noastre!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.