Parinte am nevoie de ajutor!

0
0

Bună seara părinte! Apelez din nou la Dvs. pentru că am văzut că dați cele mai bune sfaturi.Vă rog să mă lămuriți și pe mine! Am făcut greșeala dacă pot zice așa, să merg la o femeie care ghicește în cărți. Mama mea o cunoștea de mult timp, chiar și ea și-a dat și de fiecare dată avea dreptate, ba chiar a ghicit și ziua exactă când avea să moară bunicul meu și bunica mea, pe lângă multe altele. V-am spus că eu și prietenul meu vrem să ne căsătorim, iar femeia aceasta mi-a zis că el nu este soarta mea și că nu mă voi casători cu el, ci altul va fi sortitul meu. Acum i-am povestit și lui, el zice că nu crede și că nu ne va despărți nimeni. Eu am inima cât un purice, nu știu ce să cred. Nu vreau să mă despart de el niciodată. Credeți că femeia asta poate avea un dar să citească viitorul sau fac un păcat că cred în ea? Ajutați-mă vă rog! Ești un destin scris? Este oare să nu fie el sortitul? Mulțumesc din suflet. Aștept un răspuns.

  • Raluca a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, durerea ce a mai mare e că ai uitat de Dumnezeu, în tot ceia ce ai redat nu ai pomenit de Domnul , sau de credința ta, uite aici e și păcatul, tu crezi în cele vremelnice, lumești , care sunt lucrate de cel viclean, însă dacă ai crede în Dumnezeu cu adevărat apoi nici nu ai atrage atenția la cele care le-ai redat. Cine sau ce este mai mare ca Dumnezeu- nimeni și nimic. Deci evident nici putere nu este mai mare ca cea a lui Dumnezeu.Adevărata credință, este un dar Dumnezeesc (Rom. 12, 3; Efes. 2, 8; Filip 1, 29, 2) însoţit de efortul omului de a-L cunoaşte pe Dumnezeu şi de a se asemăna cu Dumnezeu prin sfinţenie, care se obţine prin practicarea virtuţilor,împlinirea Poruncilor Dumnezeieşti.Credinţa pe care o are un om în ceea ce îi spune un alt om, este o încredere, care îşi poate găsi întărirea în dovedirea sau arătarea văzută a lucrului care a fost susţinut de unul şi crezut de altul.Dar Credința în Dumnezeu,are o întărire tainică, neclintită, prin puterea Duhului Sfânt, care se află în inima celui Botezat, care împlineşte Poruncile Dumnezeieşti.

Zadarnic caută unii să vadă minuni pentru luminarea şi creşterea credinţei lor, pentru că celor vrednici de credinţă, le ajunge Cuvântul lui Dumnezeu, care intră prin auz în sufletele lor. În acest mod Cuvântul lui Dumnezeu luminează, întăreşte şi sporeşte cunoașterea lui Dumnezeu cea adevărată şi credința în Hristos.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.