0
0

Sărut mâna, părinte. Am şi eu o întrebare şi sper să găsesc rezolvarea în răspunsul dvs. Eu am 37 de ani şi nu reuşesc să mă însor. De câte ori întâlnesc o fată, şi încep să vorbesc cu ea, după puţin timp parcă nici nu mă mai cunoaşte. Eu ştiu că sunt blestemat să nu mă însor niciodată, deoarece tatăl meu mi-a spus-o în faţă cu ceva ani în urmă, dar era în stare de ebrietate. Cum aş putea să dezleg blestemul fără să ştie tatăl meu, căci este un pic dificil şi când bea, uneori îi sare ţandura şi face scandal. Eu aş vrea să dezleg acest blestem fără să ştie el, căci îmi doresc şi eu foarte mult să mă căsătoresc cu o fată liniştită, harnică, care să fie pentru întemeierea unei familii. Eu sunt o persoană liniştită, credincioasă, nu sunt adeptul băuturii. Ceea ce ştiu că am greşit este că fumez, dar mai grav este că în lipsa unei partenere de viaţă, m-am culcat cu bărbaţi. Ce pot să fac să scap de toate acestea şi să am şi eu o familie frumoasă cu copii cu multă dragoste şi înţelegere. Vă mulţumesc anticipat pentru răspuns şi îmi cer iertare pentru acest text cam lung.

  • nicolae a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Îmi pare foarte rău frate pentru marea mulțime de păcate prin care ai avut de trecut. Totuși, cum am mai spus nu o singură dată, Dumnezeu nu voiește moartea păcătosului ci să se întoarcă și să fie viu. Dumnezeu, voiește pocăința ta frate, lepădarea de toate păcatele și fărădelegile pe care le-ai săvârșit în viață și, desigur, despătimirea, lepădarea de toate păcatele nominalizate.

Te sfătui, să mergi la Taina Sfintei Spovedanii, să faci o mărturisire generală, adică din copilărie și până în prezent, să ceri neapărat canon de pocăință, ca Dumnezeu să dăruiască și iertare de păcate. Pune începutul în Taina Sfintei Spovedanii și în lepădarea vieții celei vechi!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.