...pomana cu tiganii...???

0
0

Sărut mâna, Părinte! Este bine să dam bani la ţiganii de la uşa Bisericii, deoarece după 10-15 ani aceşti „copii” la care le dăm noi acum bani o să ne violeze, o să ne omoare, o să ne facă număi rau, etc. Îi ajutăm noi să ajungă în a face aceste răutaţi, prin primirea de bani, fără a munci…?

  • You must to post comments
0
0

Dragă frate, la Dumnezeu nu există țigani, americani, ruși , etc… , toți suntem de o potrivă frați și surori. Dacă o să ai așa atitudine față de oameni apoi nu ajungi în rai. Si pe unii i-a pus Dumnezeu, in Biserica: intai apostoli, al doilea prooroci, al treilea invatatori; apoi pe cei ce au darul de a face minuni; apoi darurile vindecarilor, ajutorarile, carmuirile, felurile limbilor.Oare toti sunt apostoli? Oare toti sunt prooroci? Oare toti invatatori? Oare toti au putere sa savarseasca minuni?Oare toti au darurile vindecarilor? Oare toti vorbesc in limbi? Oare toti pot sa talmaceasca?Ravniti insa la darurile cele mai bune. Si va arat inca o cale care le intrece pe toate: vezi ce cuvinte pline de înțelepciune. Dar vreau să mai zic dacă ai văzut cui dai pomana degeaba o mai dai că nu are nici un preț la Dumnezeu.

Si pe unii i-a pus Dumnezeu, in Biserica: intai apostoli, al doilea prooroci, al treilea invatatori; apoi pe cei ce au darul de a face minuni; apoi darurile vindecarilor, ajutorarile, carmuirile, felurile limbilor.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.