Depresie

0
0

Părinte, m-am spovedit de câteva ori după îndreptar de spovedanie, am fost mereu o fire milostivă, este adevărat am crezut mereu în BUNUL DUMNEZEU, dar nu am ascultat de poruncile lui din neglijenţă am făcut asta, dar revin m-am spovedit. Am fost din cauza depresiei şi atacurilor de panică pe care le am de 2 ani la un pas de sinucidere. În cazul meu sinuciderea (acest gând) eradat de boală şi de antidepresive. Mă rog în fiecare zi lui Dumnezeu să mă ierte, am promis pocăinţă şi cred că eu că am început să mă îndrept, gândurile acelea negre încă nu m-au părăsit, starea mea e un pic mai bună, dar am senzaţia că nu voi mai fi niciodată înainte şi asta iar mă întoarce în depresie. Citesc din biblie, acum o să încep şi filocaliile, am citit acatiste, efectiv nu ştiu ce să mai fac. Eu una sincer nu ştiu ce doreşte Dumnezeu să mai fac dar să ştiţi că mă chinui să supraveţuiesc. Vă mulţumesc pentru tot efortul depus în scrierea unui răspuns.

  • You must to post comments
0
0

Lasați-vă cu smernie în voia Domnului și vă va dirija El pașii. Să fiți fără îndoială în faptul că vă iubește mult și vrea să vă scoată din ghiara fiarei, care nu vrea să vă lase să urcați spre Împărăția Cerească, doar că trebuie să depuneți mai mult efort și cu fața veselă, optimistă, să priviți zilnic la azurul cerului – Tronul lui Dumnezeu, și să vă umpleți de serenitate, liniște și pace sufletească. Să gândiți mereu: că la finele infinitelor eforturi, stăruințe, stă cununa cerească, care e veșnică și înfrumusețată cu iubirea Tatălui pentru dvs, hrănită cu răbdarea cu care a avut-o pentru ca să vă întoarceți la pocăință și udată cu nădejdea dvs în mântuire. Credeți numai și va fi dvs după credința ce o veți avea. Încercați să-L bucurați zilnic cu ceva, și la puțina dvs creștere, se va adăuga Harul Lui Mare! Și veți ajunge încet – încet, la o trăire duhovnicească mai mare, statornică, roditoare. Norii negri vor trece și se va arăta soarele veșnic, iată războiul duhovnicesc pe care-l aveți a duce, și care are un mare dar la fine – a deveni Fii ai lui Dumnezeu – ce preamăreață cunună!

Puneți ca scop aceasta zilnic, și pe brânci, cu ajutorul Domnului, veți învinge răul și întunericul. Domnul să vă păzească!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.