probleme de familie

0
0

Bună ziua, părinte, vă rog ajutaţi-mă cu un sfat, căci singură nu ştiu cum să procedez. M-am căsătorit cu soţul din dragoste, dar neajunsurile şi problemele au facut să ajungem să ne certăm, de obicei fiind de faţă şi copilul. De multe ori am discutat de divorţ, dar nici unul nu se poate hotărî la acest pas de dragul copilului sau poate din deprindere. Am încercat să ţin cont de sfaturile pe care le daţi altor cupluri, să mă rog cum pot, dar într-un final nimic nu se schimbă. În special când este zi de odihnă parcă ceva intervine şi toată ziua este în certuri. Mii milă de copil că creşte într-o astfel de atmosferă, îl iubim mult şi venirea lui pe lume ne-a făcut foarte fericiţi! Poate e păcat ce sriu, dar cred uneori că nici Dumnezeu nu mai crede în relaţia noastră. Eu nu-mi urăsc soţul, nu-i doresc răul, dar ceva „nu ne lasă să fim fericiţi” din cauza situaţiei create nu am putere nici la muncă, toate zilele par întunecate. Poate totuşi trebuie să ne despărţim macar pentru o vreme, pentru binele nostru şi al copilului? Ajutaţi-mă cu un sfat. Cer scuze pentru exprimare.

  • a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 săptămâni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, sper ca acest fragment din articolul Doamne pune strajă gurii mele şi uşă de îngrădire buzelor melesă te ajute în problemele care le aveți.

– Părinte, bărbatul meu este aşa de ursuz şi arţăgos, că nu mai pot să-l suport. Tot timpul ne certăm şi nu ştiu cum să fac ca să-l îndrept.

Părintele, înţelegând despre ce este vorba şi vrând să-i dea un mijloc prin care pacea să se reîntoarcă în familie, îi zise:- Mergi la trapeză şi spune-i fratelui care are ascultare acolo, să-ţi dea într-o sticlă apă din fântâna mânăstirii şi s-o duci acasă. Când vine bărbatul tău acasă, să iei o înghiţitură din această apă. S-o păstrezi cu grijă în gură şi apoi vei vedea minunea.

Femeia făcu tot ce i se spusese.

Când bărbatul veni seara acasă, lesne se vedea că era rău dispus, obosit şi nerăbdător. Numaidecât femeia luă în gură o înghiţitură din apa misterioasă şi se străduia să n-o piardă.Într-adevăr, curând, bărbatul încetă. Astfel furtuna din acea seară trecu repede.Încă o dată luă femeia acel medicament minunat şi din nou se lăsa cu acelaşi succes.

Din acel moment bărbatul era altul, era transformat. Îi vorbea frumos şi o lăuda pentru gingăşia şi răbdarea ei.Fericită din cale-afară pentru schimbarea soţului ei, femeia merse în grabă la părinte şi-i povesti despre succesul cu apa minunată.

– Nu apa din fântâna mănăstirii, spuse părintele, a făcut minunea, ci tăcerea ta. Mai înainte comentai înaintea bărbatului tău, care venea obosit de la muncă, şi-l enervai prin contraziceri.

Tăcerea ta însă l-a îmblânzit.

Câtă apă sfințită avem la îndemână și nu o folosim! Cu siguranță poate fi folosită și apa de la robinet!!!

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.