0
0

Bună ziua. Am 30 de ani, trăiesc în concubinaj de 7 ani cu un bărbat care a avut o căsătorie. Părinţii, sora, fiica lui de la prima căsătorie sunt categoric contra pentru a doua căsătorie. Îmi pare foarte rău că trăiesc în păcat cu el. Îi iubesc mult şi nu pot pune punct la relaţia noastră plină de păcat în faţa Domnului. Cred că Maica Domnulu îmi va lumina viaţa.

  • You must to post comments
0
0

Scumpă soră, dacă ați decis să vă mărturisiți, nu ați găsit locul potrivit! Nu vă putem primi mărturisirea! Vă putem sfătui doar să vă lepădați de păcat! Soră, e cazul să faceți regulă în viață și nu să stăruiți în păcat! Vorbiți cu partenerul Dvs. de viață! Dacă se decide să se căsătorească, să se cunune, cercați să mergeți mai departe! Dar, nicidecum să vă țină pe rol de amantă! Nu e normal! Doar știți, că în această perioadă de timp, lipsiți sunteți de Harul și Binecuvântarea lui Dumnezeu! Trupul nostru, este Templu al Duhului Sfânt, ori, dându-vă trupul desfrânării, deveniți templu al păcatului nu al lui Dumnezeu!

Meditați asupra la ceea ce v-am spus, mai ales că e Postul Mare în apropiere! Dragostea lui Dumnezeu să vă mâne la faptele cele bune ale credinței!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.