0
0

Sărut mâna, părinte. Mă simt cea mai păcătoasă. Îmi pare foarte rău de greşalele pe care le-am făcut şi abea acum am impresia că înţeleg în ce dezastru am trăit. Cu 17 ani în urmă am divorţat cu primul soţ. Peste câţiva ani m-am recăsătorit oficial. Am trăit cu al doilea bărbat câţiva ani, dar o familie nu am format. Cununată am fost numai cu primul soţ. Mi-e ruşine de mine, mă mustră mult conştiinţa, că cununată cu primul soţ, dar înregistrată căsătoria cu al doilea. Încă n-am divorţat oficial, suntem pe această cale. Dar cu primul soţ vrem să ne împăcăm. La ambii ne pare rău de cele făcute. Putem noi să formăm familia noastră din nou, că suntem cununaţi. Dar am trăit cu alt bărbat. Nu am cuvinte să-mi exprim cât de mult îmi pare rău. Şi mă bucur că bunul Dumnezeu şi cu ajutorul sitului Dvs multe mi le lumineză. Mi-e ruşine de mine, şi mi-e ruşine să ridic ochii la cer să cer iertare de la Dumnezeu. Mă rog de mă iertaţi. Şi mă rog ca şi Dumnezeu să mă ierte.

  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, desigur că e neplăcut că păcatul și-a făcut loc în viața Dvs., dar, nu e totul pierdut, nu? Nu trebuie de uitat că doar pentru sinucigași nu există cale de întoarcere, pentru că ei și-au încheiat drumul vieții lor pământești nepăsându-le de rânduiala și de voia lui Dumnezeu! Pentru noi însă, cei care mai suntem luptători împotriva păcatului nu doar că nu lupta pierdută, ba mai mult, ea e în toi. Și, în momentul când ați conștientizat că greșiți împotriva Tatălui Ceresc, atunci, ați trecut la atac! Adică, nu mai sunteți roabă a păcatului, sunteți cea care izgoniți păcatul din viața Dvs. Reieșind din cele spuse mai sus trebuie să vă spun că nu pot decât să mă bucur că conștientizați că ați greșit și mai și doriți să corectați greșala. E bine, e foarte bine!

Vă sfătui să mergeți la părintele duhovnic, să vă mărturisiți, să sfințiți casa și, sunt sigur, ca și tâlharului de pe cruce, care în ultimul moment s-a pocăit, Dumnezeu vă va dărui și iertarea și pacea mult dorită! Hristos a Înviat!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.