dilema

0
0

Părinte, îmi cer iertare preventiv de întrebare, dar nu pot găsi ieşire din situaţie! Cum să procedez? Am un serviciu stresant, dar şi viaţa e stresantă, multe schimbări în ultima vreme şi deja de 4 ani, nu se leagă nici o relaţie serioasă ca să mă căsătoresc! Mai ales după ce am avut acces cerebral, în genere parcă nu-s eu cel care ieram! Şi nu înţeleg dacă mi s-a întâmplat mie asta? Eram supraîncordat atunci şi sistemul nervos n-a rezistat, atunci tot lucram, nu şi faptul că n-aveam prietenă şi nici nu aruncam jos sămânţa! Se primeşte o dilemă, dacă păcătuiesc cu vreo-o fată e păcat, dacă arunc sămânţa jos e pacat, dar atunci cum altfel să scot încordarea şi stresul din viaţa mea şi ziua de azi? Căci să nu mi se mai întâmple iar vreun acces cerebral! La mine e un metabolism din cale afară intensiv, căci vrea zi de zi! Şi nu ştiu cum să ies din starea asta? Am dereglari nervoase şi psihice! Ce să fac Doamne, n-am ideie, am împresia că-mi ies din minţi, că nu ştiu ce se întâmplă cu mine! Mă stărui să mă duc regulat la biserică, să mă dea cu mir să-mi lumineze mintea! Dar peste 2 zile iar mă simt rău, am nişte gânduri oribile, am impresia că-mi pierd sufletul, că nu exist, că dispar! Dacă părinte se întâmplă asta cu mine? M-a blestemat o fată! Poate asta?

  • pacatosul a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Sfânta Scriptură zice simplu: ”Caută pacea și o urmează pe ea”! Secretul linștirii este dobândirea păcii în inima Dvs. Pe toate, nu le reușești. Respectiv, trebuie să alegi ce este mai prioritar în viața aceasta.

În rest, prin păcat, nu ve-i dobândi pacea. Leapădă păcatul, căsătorește-te cu o fată pe care să o iubești și care să te iubească! Și cel mai important, aruncă-ți grija Ta spre Domnul și El te va mângâia. Atât timp cât o să te încrezi în forțele proprii, sau o să crezi că păcatul masturbării îți va aduce liniștea, nu ve-i dobândi nimic!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.