0
0

Părinte, cu lacrimi în ochi vă scrie o mămică, care se roagă şi plânge în fiecare zi ca copii săi să se vindece. Am doi copilaşi şi aşa cu chin cu vai pe cel mare l-am crescut fiind foarte bolnăvicios, acesta mai mic are trei luni şi de la naştere până acum numai ne vindecăm de o boală, apare alta… Aproape toată sarcina vizitam biserica şi ne-am rugat pentru un copil sănătos, înainte de naştere am făcut spovedania generală, îl iubesc pe Bunul Dumnezeu din tot sufletul, poate îmi dă de ştire că undeva greşesc şi eu păcătoasa de mine nu înţeleg. Uneori sunt tare şi îmi pare că le voi trece pe toate, peste timp iarăşi încep a plânge şi îmi pare că nu mai rezist am probleme deacum de sănătate, pentru că retrăiesc de starea copiilor. Nu e nimeni lângă mine să mă ajute, soţul e foarte ocupat cu lucrul. Poate puţin mă rog lui Dumnezeu, dar când ajunge seara spun rugăciuni mai scurte, şi cad obosită, ziua mă strădui să fiu doar cu gândul la Mântuitorul nostru care mult a suferit pentru noi. Rugaţi-vă pentru noi Părinte.

  • Caterina a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Soră Ecaterina, e mare Dumnezeul nostru și e Milostiv și e Iubitor de oameni și niciodată nu trimite asupra noastră a păcătoșilor ispite mai mari, decât fiecare dintre noi poate duce. Deci și în cazul Dvs., intuiesc că e la fel. Dumnezeu vă vede puternică. Vă rog mult, vă rog din tot sufletul puternică să rămâneți până la sfârșitul vieții. Nu vă lăsați în păcatul deznădejdii, încredeți-vă în Dumnezeu și în Maica Domnului încredeți-vă! Când aveți timp, rostiți și Acatistul Sfântului Stelian, ocrotitorul copiilor!

Doamne, Dumnezeul nostru, Cela ce cu înțelepciunea Ta ai zidit pe om și ai suflat în fața lui suflarea de viață și, binecuvântându-l, ai zis: Creșteți și vă înmulțiți și umpleți pământul, iar la Cana Galileei, prin Unul-Născut Fiul Tău, ai binecuvântat nunta și deci nașterea de fii, cu multă umilință rog marea Ta bunătate ca neîncetat să reverși harul Tău și să te milostivești asupra copiilor mei, pe care Tu ai binevoit să mi-i dăruiești.

 

Umple-i pe ei de înțelepciune și pricepere. Îndreaptă pașii lor pe căile omeniei, ale dreptății, ale dragostei de oameni și ale bunei-cuviițe. Ajută-mi a cultiva în ei bunătatea și a-i face folositori loruși și obștei în mijlocul căreia trăiesc. Dă-le lor comorile cerești ale virtuții, care nu pier niciodată.

Nu cer pentru ei, Doamne, bogății pământești, ci te rog dă-le un trup sănătos și iubitor de osteneală, precum și suflet luminat și râvnitor spre tot binele, ca să ajungă buni fii ai Sfintei noastre Biserici și vrednici cetățeni ai Patriei, ca de-a pururi să binecuvinteze numele Tău. AMIN

 

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.