despre fiu si duhovnic

0
0

Hristos a Înviat! Am o situaţie neplacută cu duhovnicul. El foarte mult m-a ajutat în orice, la spovedanie se poartă cu mine ca şi cum aş fi copilul lui, îmi dă sfaturi întotdeauna. Vreau foarte mult să le împlnesc, dar îmi este greu să fac asta. Am tot respectul faţă de el. Îmi dau seama care este atitudinea lui faţă de mine, care sunt datoriile lui, vreau să-l înţeleg, dar întotdeauna îl supăr şi necăjesc. Eu nu sunt înger, sunt un om păcătos, dar vreau să nu-l mai supăr şi să pot face ceea ce mă sfătuieşte, ce pot face?

  • You must to post comments
0
0

Să înțeleegeți că viața noastră este un permanent urcuș duhovnicesc, dacă doriți, un drum cu urcușuri, cu coborâri cu succese, cu insuccese, cu lupte cu lumea, cu diavolul în fine cu sine însuși. Credeți-mă că părintele înțelege perfect toate aceste momente și ca un părinte iartă, dar tot ca un părinte voiește ca copilul său să fie VIU și să moștenească Viața cea Veșnică!

Pentru aceasta, uneori este nevoit să mustre, alteori să mângâie, doar ca să vă ajute. Nu vă supărați pe el și nu credeți că el e supărat pe Dvs. Doar, vă vrea la poarta raiului, atât!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.