0
0

Bună seara, părinte! Nici nu ştiu de unde să încep. În primul rând sunt fericită că am găsit acest site deoarece, din nu ştiu care motiv nu am curaj să merg şi să vorbesc cu un preot faţă în faţă, deşi îmi doresc asta. Am 21 de ani şi fiind studentă în ultimul an, am foarte mult de învăţat. Problema este că simt că nu mai am putere. Sufăr de depresie de mulţi ani de zile, dar ultimele şase luni au fost cele mai grele din viaţa mea. Din cauza acestei depresii nu pot avea o viaţă normală şi m-am săturat! Eu cred în Dumnezeu şi Îl rog să aibă milă de mine şi să-mi dea putere să trăiesc şi să mă bucur de viaţă, dar uneori am impresia că pur şi simplu nu-i pasă de mine. Recunosc că nu sunt o sfântă, am păcate ca orice om, dar nu cred că am greşit atât de mult încât să ajung în stadiul în care să mă trezesc dimineaţa spunând că-mi urăsc viaţa şi să adorm dorindu-mi să nu mă mai trezesc. M-am gândit că poate am fost blestemată de cineva şi poate din cauza asta nu pot să-mi găsesc fericirea. Chiar nu ştiu ce să mai cred. Te rog, părinte, dacă ai putea să-mi dai un sfat, ce ar trebui să fac pentru ca Dumnezeu să-mi asculte rugile pentru că m-am convins că nici psihologii, nici părinţii sau altcineva nu mă pot ajuta. Numai credinţa în Dumnezeu şi speranţa că într-o zi o să fiu fericită mă mai ţin în viaţă.

  • Larisa a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Mă bucur că ai ajuns la o astfel de concluzie iubită soră. Și, ai perfectă dreptate în afirmațiile de mai sus. Sfatul meu e simplu de tot: Pleacă la o mănăstire de maici, pentru vacanța de vară. Nu vă trimit să vă călugăriți, Doamne ferește. Dar după cum știți, mănăstirile, sunt niște spitale duhovnicești, unde perfect poți să rămâi doar tu și Dumnezeu. O să simțiți o ușurare nemaipomenită, ajutând măicuțele, participând la slujbe, rugându-te la lumina căndeluței aprinse. Crede-mă, clipele petrecute în mănăstire vă vor rămâne în memorie pentru toată viața, iar refacerea spirituală, va vi prețul acestui timp.

Vă recomand mănăstirea Rudi. O să rămâneți impresionată, dar și refăcută și chiar flămândă, de a mai reveni acolo măcar din când în când! Cu noi este Dumnezeu!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.