0
0

Pacea Domnului Iisus. Chiar daca în unele lucruri mărunte nu sunt de acord, cum le spunea Sfântul Apostol Pavel filipenilor in capitolul 3 cu versetul 15: „Aşadar, câţi suntem desăvârşiţi aceasta să gândim; şi dacă gândiţi ceva în alt fel, Dumnezeu vă va descoperi şi aceea.”  Știu că în cele importante avem același gând, de a trăi pentru Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul și Dumnezeu Duhul Sfant, făcând numai și numai voia Lui. Mă bucur pentru că Dumnezeu lucrează prin acest site și mai întoarce oameni la El. Să rămâneți tari fraților în credință,  în propovăduirea „nebuniei” crucii (nebunie pentru această lume) și-n propovăduirea pocăinței. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Preotul Victor Mihalachi și pe Preotul Iulian Rață. Eu sunt penticostal, dar știu că doar prin Hristos și desigur prin Sfânta Scriptură Biblia putem ajunge în rai și nu prin vreo religie. Nu am vrut să vă supăr prin întrebările anterioare care le-am pus, și vă rog să mă iertați dacă v-am supărat, căci sunt doar un păcătos iertat de Hristos și nimic mai mult. Suntem slujitorii Domnului și asta e cel mai minunat lucru.

  • Flavius a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Nu mă supăr fraților, de ce să ne supărăm? Eu, îmi aduc aminte de Creangă al nostru, care spunea că la cei supărăcioși, tăiem nasul și o ureche! În momentul în care omul vine cu sinceritate și vrea să afle cum stau lucrurile în Ortodoxie, noi răspundem cu plăcere! E o problemă la mijloc când omul nu vrea să știe ceva sincer, ci pur și simplu, ispitește. În acest sens, menționez că într-o perioadă de timp, dăduse-ră busna Martorii lui Iehova pe aici. Chiar deranjau, de aceea atunci nu le-am răspuns. Pentru astfel de situații, Sfânta Scriptură ne scrie foarte clar: Să nu arunci mărgăritarele!

În Dvs., cel puțin eu nu am simțit o ispitire, ci o dorință sinceră de a vedea cum stau lucrurile. De aceea, cu aceeași sinceritate v-am oferit răspunsurile! Să ne auzim de bine!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.