Deznădejdea

0
0

Doamne ajută. Vă rugăm să ne iertați că am îndrăznit. Eu și soția ne aflăm uneori în niște situații foarte grele. Ea acum mai mulți ani a avut o stare de demonizare care se manifesta prin deznădejde, noi nu eram atunci căsătoriți. Și acum de multe ori ajunge la stări de a-l judeca pe Dumnezeu, plâns. De multe ori și eu neajutând-o la timp cad în împietrire nemaiputând să mai zic nimic. A mers mult și mai mergem în Ucraina la Banceni pentru rugăciune. Se mai ameliorează. De multe ori nu știm ce să facem. Ce ne sfătuiți?

  • Ionuț a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Un lucru de nimic! Să treceți și să vă cumpărați o casă, cât mai aproape de mănăstire!Smile Glumesc, dar oricum, vreau să vă spun că în viața mea păcătoasă, am avut ocazia să mă întâlnesc cu o familie, care aveau diferite greutăți în viață și simțeau liniștea doar lângă părintele Ioana de la Odesa, de la Mănăstirea ”Adormirea Maicii Domnului”! Vreau să vă spun, că doar acolo, acești oameni au aflat linștea! Lor le este destul să ia binecuvântarea acestui părinte. Harul Domnului lucrează din greu prin ei, iar eu, m-am întărit foarte mult duhovnicește de la această familie! În fine, e o ideie! Dumenzeu vă va purta de grijă, stați liniștiți. Ve-ți avea și cu ce trăi, și unde viețui!  În privința deznădejdii, vedeți și răspunul de mai jos, pentru Alina. Este în același context. Doar că vreau să vă mai adaug, de fapt să vă reamintesc că deznădejdea e de la diavolul. Este o cale modernă, prin care acesta perfect atacă poporul lui Dumnezeu. O cale mai ”Inteligentă”, dacă doriți! Mă miră mult acest fapt. Deși lumea se laudă că au psihologi, au acces la Taina Sfintei Spovedanii și totuși… Mă voi repeta îndemnându-vă să vă aflați rostul în viață. Se vede că, atât soția, cât și Dvs. nu faceți în viața aceasta ceea ce vă place. Personal, înainte de a primi Taina Sfintei Hirotonii – preoția, eram ca un leu în cușcă. Care ce nu ar face, nu e satisfăcut, nu e liniștit. Ca un om în lanțuri. Doar că Dvs. prin deznădejde ați ales să lăsați mânile în jos și să vă lăsați încătușați de diavolul. Eu dimpotrivă. Loveam în toate părțile. Căutam să dau lanțul diavolului jos de pe mine. În momentul  în care am primit Preoția, mi-am aflat un rost și un sens în viață. Am început a face ceea ce îmi place iar aceasta mia dat un nou suflu vieții mele! Nu sunt sigur, dar poate că e și cazul Dvs. Nu neapărat să deveniți preot, să nu mă înțelegeți greșit. Dar să căutați în adâncul inimii, să vedeți, ce ați dori să faceți, iar prin aceasta să vă simțiți utili înaintea lui Dumnezeu și a oamenilor. Nu o singură dată am spus că Lumea, e un ceas mare. Dvs, eu, suntem niște piese din acest mare ceas. Dacă eu, piesa ”Pr. Iulian Rață” nu îmi voi face misiunea corespunzător, ceasul nu va lucra bine. Dacă Dvs., piesa ”Ionuț” nu vă ve-ți afla rostul, locul, Dvs. în acest ceas, el la fel va funcționa nu prea bine. 

Fiți alături de soția Dvs. Ajutați-o să-L descopere pe Dumnezeu și talantul cu care a fost înzestrat de Acesta. Ve-ți vedea atunci ce soție extraordinară aveți!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.