Copii avortați

0
0

Părinte, ce se întâmplă cu copiii care sunt avortați, uciși în pântecele mamelor lor și nu au ajuns să fie botezați? Dar cu cei care au fort avortați spontan? Mulțumim anticipat pentru răspuns! Cu dragoste în Hristos! Ioan.

  • You must to post comments
0
0

Uciderea pruncilor, avortul voluntar este un mare păcat de moarte. Acești copii, după mărturisirea Sfântului Ioan din Kronstadt se duc în valea întunericului, unde Domnul le spune la strigătul lor: stați acolo până voi vedea pocăința părinților voștri. Deci fim atenți, a ambilor părinți, și bărbatul e vinovat de omor, dacă e la curent, conștient sau chiar inițiator al faptei. Celor avortați spontan, se milostevește Domnul către ei și decide soarta lor. Să sperăm că cu drepții și sfinții îi odihnește.

Cu durere strig către toți: Să încetăm a ucide sfinți, șă întrerupem viața umană care este trimisă pe pământ de Dumnezeu! Să oprim decăderea noastră, care aduce moartea sufletului, societății, căci aceasta e ultima fază a decăderii morale, când avorturile sunt tolerate. Sunt păcate strigătoare la cer și apropie mânia lui Dumnezeu către noi: fieți-vă milă de îngeri! Cry

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.