Nănașii

0
0

Bună ziua părinte! Noi mâine mergem să ne prindem nănași de cununie, dați-mi vă rog un sfat este bine sâmbăta sau nu? E sărbătoare mâine.. Ajutați-mă vă rog frumos măcar cu niște cuvinte, nici nu-mi dă prin cap ce să le spunem…

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Cred că deja sunteți la această masă rotundă a tratativelor. Și poate că e bine că nu v-am răspuns prea la timp. Însă și aceasta e spre bine. eu vă spun așa: Este foarte importantă funcția aceasta a nașilor de cununie. Să vă gândiți așa. Dacă această nouă familie nu va ajunge împreună la împlinea jurământului de la căsătorie: Ca până la moarte să fie împreună, atunci mântuire nu veți avea. Nașii sunt cei care trebuie să-i educe pe acești începători pe calea familiei. Ei trebuie să fie stâlpul cel dintâi al casei lor. Mereu să le rămâneți alături. Dacă nu e posibil cu starea financiară(că suntem în lume și neajunsuri sunt) atunci cu sfaturile să nu încetați niciodată. Mereu să comunicați cu ei și să le oferiți absolut tot de ce lor le este nevoie spre mântuire. Sarcina nașilor este la fel de mare ca și sarcina celor doi, care încep primii pași pe drumul familiei.

Domnul să vă dea putere și înțelepciune. Mereu să vă rugați pentru finii voștri și finii voștri să se roage pentru voi. Să rămâneți mereu alături și mereu să le fiți de model.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.