Adevărul

0
0

Domnule Părinte mă gândesc c-ar fi bine dacă ați spune oamenilor adevărul. Deci să fie clar că Hristos este cel care mântuie pe om și nu Biserica Ortodoxă, căci mai degrabă-l trimite pe om în iad aceasta din urmă prin faptul că-i ascunde adevărul la om. Mântuirea este prin har și prin credință. Biserica Ortodoxă nu mi-a oferit decât libertate asupra închinării la idoli și asta în mod categoric. Întrebarea este de ce nu se predică Evanghelia curată? Și De ce nu recunoașteți că biserica Ortodoxă și-a părăsit LEGEA? Eu sunt penticostal.

  • Szanto Eugen Andrei a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Stimate sectar. Poate vrei să spui că biserica ta spune adevărul și alta nu spune adevărul. Hai spune, că doar de asta sunteți buni. Ați apărut ca niște ciuperci după rouă și vă credeți deținătorii adevărului suprem. Priviți istoria apariției voastre și o să vedeți depărtare de la adevăr. Și nu mai urla în gura mare ca un leu care nu știe pe cine să înghite. Cercetează și vei vedea unde se propovăduiește adevărul. Asculți pe niște eretici care sau abătut și te-ai abătut și tu cu ei și acum crezi doctrinei lor. Sfatul nostru este să fugi de pe această pagină de internet că nu e pentru tine. Ea este pentru oamenii care ard în credință nu care se abat și aruncă cu pietre.

Sper că te vei lumina în adevăr cândva. Să nu mai scrii că nu ți se va răspunde.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

Pe un crestin bine orientat in Sfanta Scriptura si in dumnezeiestile dogme ale credintei ortodoxe, nici un fel de secta nu-l poate converti si amagi. Cei mai multi care cad prada sectelor sunt oameni nelamuriti in credinta ortodoxa si care nu cunosc Sfanta Scriptura, Dogmele, Sfintele Canoane si invataturile Sfintilor parinti.Foarte usor se inseala de sectanti cei ce nu citesc Sfanta Scriptura si nu cunosc invataturile Sfintilor Parinti.

Orice credinţă mântuieşte? Sectanţii se mântuiesc?

Nu! Dar sectanţii nu cred şi ei în Hristos? Doar mereu declară că Îl iubesc foarte mult.

Nu. Ei nu cred în Hristos, ci în imaginea falsă, caricaturală pe care şi-o fac despre El. Un Hristos lipsit de Maica Sa, de cruce, de sfinţi şi icoane, de Sfintele Taine şi de calitatea de Dumnezeu adevărat, nu te va asculta oricât ai striga la el. Hristos este adevărul, şi cel care vrea să-L iubească, trebuie să înveţe a iubi adevărul. Cel care iubeşte imagini false este idolatru şi nu poate fi numit creştin. Sectanţii sunt idolatri.Cel ce nu are învăţătura adevărată despre Hristos, trăieşte în minciună şi minciuna nu mântuieşte ci duce la moartea veşnică. Iată ce spune Sf. Iustin Popovici: Este foarte comod să te minţi că şi cei de alte religii se mântuiesc. Nu mai trebuie să fii creştin mărturisitor. Dar atunci de ce s-a mai jertfit Hristos? Nu tocmai ca să elibereze pe om din robia satanei, tatăl minciunii? Şi acceptând că şi minciuna mântuieşte, nu consimt de fapt la lucrarea satanei? Și la final te rog sa respecți rugămintea domnului Magistru.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.