0
0

Care este postul adevărat și după Biblie? Cel în care nu mănânci nimic? Și unde scrie în Sfânta Scriptură ce trebuie și ce nu trebuie să comsumi?

  • Szanto Eugen a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Frate sectar. Doar te-am rugat să pleci de aici. Dă haina de miel de pe față că se vede coada de lup dedesupt care încearcă să facă biserică să șchiopăteze. Fugi de aici depărtează-te de acest site. Avem timp puțin pentru credinișii noștri, cu atât mai puțin pentru cei cu ochi legați ca tine. Oricum vei rămâne în noroi. Iar despre post citește singur scriptura și ai să vezi și singur. Și Mântuitorul a postit 40 de zile și Moise. Apăi ce să îți mai spun eu, că nici atât nu vei asculta de cuvintele mele. Nu mai scrie că ești trecut pe lista celor la care nu se răspunde. Și chiar dacă te vei măsca la fel vei primi refuzul.

Înceacă să te pocăiești, nu cu pocăința botezului fals, ci cu pocăința inimii. Căci nu botezul ne mântuiește ci trairea virtuțiilor. Desigur că botezul rămâne ca și condiție spre mântuire și nu ca și o faptă suficientă pentru mântuire.

Doamne luminează ochii orbilor acestei lumi să Îți vădă lumina Feței Tale.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.