Întrebare

0
0

Bună seara părinte! Soțul meu nu pot spune că nu este bravo, dar are o problemă și aș spune că este patima beției, poate să nu bea 1 lună de zile, să fie totul bine, și când e mai bine și mai pace în familie atunci se întâmplă că se îmbată, dar problema este că el nu se poate controla, dacă s-a cinstit trebuie să bea până nu mai poate, și bea chiar și trei zile fără să se trezească, după ce-și revine și-l întreb ce se întâmplă de ce bea iar, el îmi răspunde că nu știe ce se întâmplă cu el, că parcă ceva, cineva îl apasă să facă asta, nici nu știu ce să zic, am avut și momente în care doream să dau la divorț, deși în suflet nu aceasta doream, chiar îi ziceam și lui de asta, dar el parcă nici nu trăgea atenție la vorbele mele, apoi după două zile parcă s-ar fi limpezit și mi-a zis că vrea să trăiască cu mine, și n-am mai dat la divorț, și vreau să-l ajut să iasă din groapa-n care se află, dar nu știu ce să fac, eu mă rog pentru el, dar eu cred că dacă el n-o să se ajute singur eu singură nu știu dacă voi putea… spuneți-mi părinte ce să fac, că foarte mult sufăr în aceste cazuri. Mersi mult că mi-ați citit durerea ce o avem în suflet și aștept și un răspuns, Doamne miluiește-ne pe noi.

  • Viorica a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bărbatul necredincios, se mântuiește prin femeia credincioasă, zice Sfânta și Dumnezeiasca Scriptură! Același lucru vi-l spun și eu! Divorțul, în cazul Dvs., nu este o soluție – este un eșec, o lipsă a iubirii și anume din partea Dvs! Pentru că dacă iubim, suntem gata să ne dăm viața pentru aproapele nostru! Cu atât mai mult, pentru cel, cu care sunteți un trup, după cum zice Apostolul Pavel! Nu poți tăia un mădular din corpul tău pur și simplu, cât de bolnav nu ar fi, cu atât mai mult, jumătate din corp! Ori, soțul este jumătatea Dvs., pentru care trebuie să vă puneți inima și chiar să vă dați viața! Asta desigur dacă îl iubiți! Ce să faceți? În primul rând, să vă rugați neîncetat, pentru soțul Dvs., pentru că mult poate rugăciunea dreptului înaintea lui Dumnezeu! Să țineți posturile, rugându-vă și făcând cât mai multe mătănuțe pentru Dvs., familia și soțul, pe care vi la dat Dumnezeu! Pe soț, să-l îndemnați să se mărturisească și să se împărtășească! Și asta cât mai des, nu doar în posturi! Mărturisirea să fie făcută din copilărie, fără a ascunde vre-un anume păcat! În rest, voință și desigur nădejde la Dumnezeu!

Vă îndemn și vă rog, pentru Hristos Domnul nostru – să alungați gândurile divorțului din cap și dați dragostea și răbdarea cuvenită lui Dumnezeu și soțului Dvs! În rubrica noastră Piedici în calea mântuirii aveți și mai multă informație despre această mare patimă!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.