0
0

Bună ziua!Vreau din suflet să vă mulțumesc că sunteți, aveți răbdare să ne ascultați durerile și să ne îndrumați pe calea cea bună !!! Să vă aibă Domnul în pază.

  • You must to post comments
0
0

Dragă Olga , din suflet te rog și pe toți cei care ne vizitează aici scrieți întrebările cu litere obișnuite nu cu majuscule , ca să păstrăm frumuseția și regulile  care sau stabilit , mulțumim și noi pentru că ne vizitați și citiți dar nu îngropați talantul ci înmulțiți la cât mai mulți posibil , transmiteți adresa siteului ca să se familiarizeze toți doritorii posibili cu hrana duhovnicească pe care noi o aducem pe site.

„Cel care se teme de Dumnezeu are întotdeauna tovarăş smerenia. Şi smerenia îl duce la iubire şi la mulţumire faţă de Dumnezeu. Adică, cugetă la viaţa de dinainte, la diferitele păcate şi la ispitele lui, şi cum l-a salvat din acestea Domnul, şi l-a purtat din viaţa patimilor, la viaţa după Dumnezeu. Deci, prin asemenea gânduri, dobândeşte şi iubirea faţă de Dumnezeu, Binefăcătorul şi Cârmuitorul vieţii lui, Căruia Îi mulţumeşte neîncetat, cu multă smerenie.” (Sf. Maxim Mărturisitorul)

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.