O întrebare

0
0

Sărut mâna părinte. Sunt tot Ionuţ. Voiam să vă întreb, am văzut într-o carte de rugăciuni niste rugăciuni care dacă le zic de 40 de ori erau plata păcatelor de peste zi dacă le-aş zice de sute de ori m-aş curaţa de păcate?

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută mult stimate frate. Încearcă să înțelegi că rostirea unui cuvânt nu te ajută la izbăvirea de păcat. Voința frate, voința este cea care ne depărtează de păcat. Iar scopul cuvintelor este de a pune mintea în mediterea asupra a ceea ce se înfăptuiește prin păcat. Cu alte cuvinte „cuvântul rugăciunii” ajută în a ține mintea trează și să îi ofere un scutec de apărare în lupta pe care o duce cu păcatul. Cuvântul în sine nu poate salva căci spus este: „credinţa fără de fapte moartă este?”. De aceea vă spun că doar combinând cele două putem ajunte la adevărul absolut.

Începutul a tot lucrul este cuvântul … spune Eclesiastul. Așa că cuvântul rugăciunii să fie începutul drumului spre mântuire … . … arată-mi credinţa ta fără fapte şi eu îţi voi arăta, din faptele mele, credinţa mea.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.