0
0

Sărut mâna părinte, am și eu o întrebare în privința vaccinelor. Știu că vaccinarea este interzisă din partea Bisericii Ortodoxe, dar nu mi-i clar care anume, adică cea contra gripei sau toate vaccinele? Vă întreb fiindcă sunt însărcinată și după cum știți copiii nou născuți au de primit mai multe vaccini. Deci nu știu cum să procedez, nefiind bine informată. Vă mulțumesc.

  • You must to post comments
0
0

Nu ați înțeles corect! Biserica Ortodoxă nu este împotriva vaccinelor! Ea nu și-a format punctul său de vedere prin vre-o careva hotărâre de Sinod, etc. Pur și simplu, având o experiență nu de un an sau doi, Biserica a înțeles că  acestea au fost create nu tocmai pentru scopul declarat oficial, în spatele vaccinilor ascunzându-se nu doar dorința cuiva de a se înbogăți, ci și dorința de a menține sub control natalitatea și starea sănătății celor născuți! Împotriva tuturor bolilor, organismul are propriul sistem imun, care însă prin vaccini se distruge și se formează un altul, controlat de astă dată de vaccină, care însă din păcate nu totdeauna are efectul potrivit!

Într-un cuvânt, mai mulți reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe se ridică împotriva tuturor vaccinilor, considerându-le pe acestea o invenție masonică! Există un șir de argumente, care întăresc poziția noastră!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.